Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟ -34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΩΣ -45

Νέο κύµα σφοδρής κακοκαιρίας, µε χιονοθύελλες και θερµοκρασίες υπό το µηδέν, πλήττει τις ΗΠΑ. Ισχυροί άνεµοι πνέουν σε περίπου 30 πολιτείες, από το Νέο Μεξικό έως το Μέιν, επηρεάζοντας σχεδόν το ένα τρίτο του αµερικανικού πληθυσµού.

Στο Σικάγο, την τρίτη µεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, αναµενόταν χθες το βράδυ η ισχυρότερη χιονόπτωση από το 1967, αλλά και στην Οκλαχόµα, το Κάνσας και την Ινδιανάπολη το ύψος του χιονιού έφθασε τους 30 πόντους. Περισσότερες από 10.000 πτήσεις ακυρώθηκαν και πολλά αεροδρόµια παρέµειναν κλειστά χθες λόγω της κακοκαιρίας, σύµφωνα µε την ιστοσελίδα FlightAware που παρακολουθεί τις ακυρώσεις στις αεροµεταφορές. Σε πολλές πολιτείες λειτουργούν κέντρα υποδοχής για όσους πολίτες έχουν µείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύµα – τουλάχιστον 350.000 σπίτια. Σύµφωνα µε τη µετεωρολογική υπηρεσία, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόµενες ηµέρες.

ΑΠΟ -34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΩΣ -45

Οι θερµοκρασίες θα πέσουν και αναµένεται να κυµανθούν από -34 ως -45 βαθµούς στο Κολοράντο, το Ουαϊόµινγκ, τη Βόρεια και τη Νότια Ντακότα, το Κάνσας, το Αϊνταχο και ορισµένα τµήµατα του Τέξας. Οι Πολιτείες Ιλινόι, Ιντιάνα, Μισούρι και Οκλαχόµα έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Τα Νέα
Σημ.axinosp:Και λίγα σας κάνει η Φύση, ζώα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: