Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η Χρυσή Αυγή στις Θερμοπύλες 2012






Ν.Μιχαλολιάκος για Βουλή: "Νιώθουμε σιχασιά και αηδία εκεί μέσα"!

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στις Θερμοπύλες, καταφέρθηκε κατά των προσβλητικών για το κόμμα του χαρακτηρισμών εκ μέρους του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια: «Βγήκε ο Δένδιας, με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος».
Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για «προδότες», ενώ μίλησε επιτιμητικά και για το Κοινοβούλιο, λέγοντας:«Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Αισθανόμαστε μια σιχασιά και μία αηδία. Αν θέλουν το εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Θα δούμε τι σημαίνει τάγματα εφόδου…».
«Εμείς περιμένουμε την ώρα να είμαστε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσουμε το δίκιο των Ελλήνων», είπε στη συνέχεια, ενώ λίγο αργότερα κατέθετε τη βεβαιότητα πως «κάποια στιγμή θα δοθεί ο αγώνας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Αισθανόμαστε μια σιχασιά και μία αηδία".
Οι πουτάνες να δεις σιχασιά και αηδία που αισθάνονται με τον κάθε μαντράχαλο να τις καβαλικεύει.
Κάντε κι εσείς ό,τι κάνουν κι εκείνες: Κλείστε τα μάτια και κάντε υπομονή...

Μ.Χ.