Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση του Ε.Πα.Μ. 6 Αυγούστου 2012



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαζί με τους θεατρινισμούς στο κέντρο της Αθήνας με την επωνυμία «Ξένιος Ζεύς», που στοχεύει περισσότερο στο θυμικό των ταλαιπωρημένων από τη μαζική λαθραία μετανάστευση κατοίκων του κέντρου, η νέα τρικομματική κυβέρνηση υποτακτικών στους ξένους αφεντάδες της, δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο στο εσωτερικό για να καταστείλει εκ των προτέρων οποιαδήποτε αντίδραση στην εθελόδουλη και προδοτική πολιτική ξεζουμίσματος του εργαζόμενου Λαού και ξεπουλήματος, ουσιαστικά χαρίσματος απολύτως δωρεάν, κάθε δημόσιου αγαθού και περιουσιακού στοιχείου.

Την επίθεση των ΜΑΤ στη «Χαλυβουργία» προς υπεράσπιση δήθεν του δικαιώματος της εργασίας κάποιων από τους εργαζόμενους και επί της ουσίας των διευθυντικών στελεχών του Μάνεση, τη καθόλου «αθώα» πυρκαγιά στο Βιάννο της Κρήτης, για το ξεκαθάρισμα του εδάφους εγκατάστασης Β-ΑΠΕ,  ακολούθησε η ποινική δίωξη των 13 πολιτών στη Σύρο για τα γεγονότα του Μάρτη του 2011 και μόλις χθες η βίαιη επίθεση με τόνους χημικών και για πρώτη φορά με πλαστικές σφαίρες, εναντίον των κατοίκων της Χαλκιδικής που αντιδρούν στη καταστροφή του δάσους των Σκουριών για τη δημιουργία εκεί χρυσορυχείου από τη καναδική Eldorado Gold και τον Μπόμπολα.

Η επίδειξη αυτή «πυγμής» από τη κατοχική συγκυβέρνηση αποτελεί όχι μόνο ειδεχθή εγκληματική πολιτική και καθαρά εχθρική πράξη που στρέφεται εναντίον της χώρας και του Ελληνικού Λαού, αλλά στη πράξη αποδεικνύει την μεγάλη της αδυναμία να προχωρήσει στην εφαρμογή της πολιτικής που επιδιώκει. Φοβάται το Λαό, τρέμει στην ιδέα μιας οργανωμένης αντίδρασής του και προσπαθεί έγκαιρα να τη προλάβει.

Η ευθύνη εδώ των δυνάμεων της Αντιπολίτευσης με αντικατοχικά ή έστω αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά είναι μεγάλη. Κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει επιτέλους να διαλέξουν στρατόπεδο στον αμείλικτο πόλεμο που διεξάγεται σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας.

Ή παραμένουν νομιμοποιώντας το κατ’ επίφαση Κοινοβούλιο, προϊόν της μεγαλύτερης ψυχολογικής βίας που ασκήθηκε ποτέ σε εκλογικό σώμα και που θυμίζει μάλλον τη «Συμβουλευτική» της χούντας, ή έρχονται με το Λαό και πλάι του, σε ένα πλατύ Δημοκρατικό Μέτωπο που θα διεκδικήσει και θα επιβάλει τελικά την Εθνική Ανεξαρτησία του Τόπου και τη πραγματική Λαϊκή Κυριαρχία.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.), πιστό στα προτάγματά του και την Ιδρυτική του Διακήρυξη στέκεται αλληλέγγυο στο αγωνιζόμενο Ελληνικό Λαό, στους μικρομεσαίους επαγγελματίες που βλέπουν και τη τελευταία ελπίδα ανάκαμψης να εξανεμίζεται, τους ασθενείς που ήδη αντιμετωπίζουν το φάσμα του θανάτου από τη διάλυση του συστήματος υγείας, τους ανήμπορους που μέσα από τη περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων οδηγούνται στην εξαθλίωση και τη ζητιανιά, στους εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους, στους διωκόμενους της Σύρου,  στους αγωνιστές της Χαλκιδικής, στους κατοίκους της Κρήτης που μάχονται εναντίον των φαραωνικών Β-ΑΠΕ.

Καλεί όλους τους έντιμους και δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας να μη σκύψουν το κεφάλι, αλλά να ενταχθούν μαζικά στις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, γιατί μόνο με την οργανωμένη πάλη τους μπορούν να αποτρέψουν τη χειρότερη λαίλαπα που έρχεται και να αποκαταστήσουν τα τραύματα που έχουν ήδη προκληθεί στο σώμα της πατρίδας από τις ξένες και ντόπιες κατοχικές δυνάμεις.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

6 Αυγούστου 2012
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: