Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

“Αθάνατο” κράτος. Επίσημα, οι ψηφοφόροι ξεπερνούν το σύνολο του λαού!



Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, που ανακοίνωσε επιτέλους χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες (νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες).
Σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.
Τι παρατηρούμε λοιπόν από τα επίσημα στοιχεία του κράτους – τραγέλαφος; Παρατηρούμε το πραγματικά απίστευτο…. για την ανθρώπινη παγκόσμια λογική, ότι το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους!!!!!! (9.952.570 -  9.903.268 = 49.302).
Νομίζουμε ότι αυτό θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες ως μνημείο ενός κράτους στο οποίο ανήλικοι δεν υπάρχουν. Είναι απλά φαντάσματα.


Τι συμβαίνει εδώ; 1) Δεν υπάρχουν ανήλικοι σ΄ αυτό το κράτος; 2) Ψηφίζουν άτομα που δεν είναι Έλληνες πολίτες;  3) Η ΕΛΣΤΑΤ δεν ξέρει τι της γίνεται και δεν έκανε καλά την απογραφή; 4) Δεν έχει γίνει διαγραφή των πεθαμένων από τους εκλογικούς καταλόγους, εδώ και έναν αιώνα;  Αν ισχύει το τελευταίο πως μπορούμε να μιλάμε για αποχή από τις εκλογές; Αν ισχύει το τελευταίο, μάλλον η συμμετοχή στις κάλπες ξεπερνά το 90%.
Ας βρεθεί επιτέλους κάποιος υπεύθυνος σ’ αυτό το κράτος να απαντήσει στο λαό τι συμβαίνει;
Που είναι τα παιδιά του σ’ αυτό το κράτος, αφού το σύνολο του λαού υπολείπεται των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους;
Ακόμα πιστεύει στα σοβαρά έστω και ένας πολίτης της χώρας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που δεν ξέρει τι του γίνεται;  
Πέτρος Χασάπης
Πηγή:olympia.gr
Σημ.axinosp:Η βία και η νοθεία στις εκλογές σε όλο του το μεγαλείο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: