Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Mark Grant: Έτοιμη να ξεσπάσει η μεγάλη καταιγίδα - Το πλοίο της Ευρωζώνης θα βουλιάξει - Στις επόμενες 30-60 ημέρες κρίνονται τα πάντα - Γιατί οι επιλογές της Merkel για την Ελλάδα θυμίζουν... Κόλαση


To πλοίο της Ευρωζώνης θα βουλιάξει, προειδοποιεί σε εξαιρετικά δραματικούς τόνους, στην τελευταία έκθεσή του, ο γνωστός αναλυτής της Wall Street και αρθρογράφος της οικονομικής στήλης "Out of the Box", Mark Grant.
Kατά τον Grant, η κατάρρευση της Ευρωζώνης είναι αναπόφευκτη. Μάλιστα, όλα, σύμφωνα με τον αναλυτή, θα κριθούν στις επόμενες 30-60 ημέρες. Στη δεδομένη συγκυρία, εκτιμά, η Ευρωζώνη βιώνει την κατάσταση της... γνωστής αλλά άκρως τρομακτικής νηνεμίας πριν τη μεγάλη καταγίδα.
To πλοίο θα βουλιάξει, γιατί ήρθε η ώρα να βουλιάξει, τονίζει, για να εξηγήσει: Οι εύκολες αποφάσεις για τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι πλέον πίσω τους. Μπροστά τους είναι μόνο οι δύσκολες αποφάσεις.
Κατά τον Grant, η θέση της Γερμανίδας Καγκελαρίου A. Merkel μοιάζει με... ηλεκτρική καρέκλα. Όπου και να κοιτάξει, βλέπει την κόλαση... Κόλαση η στήριξη της Ελλάδας, κόλαση η μη στήριξη της Ελλάδας, κόλαση η στάση των Γερμανών πολιτικών και ψηφοφόρων απέναντί της. Ποιον θα στηρίξει και ποιον θα παρακάμψει; Θα "ψηφίσει" Ελλάδα ή θα "ψηφίσει" Βερολίνο; Μεγάλη μερίδα Γερμανών βουλευτών και ψηφοφόρων δεν επιθυμεί τη διάσωση της Ελλάδας... Αλλά αν η Ελλάδα δεν διασωθεί, έρχεται το τέλος του ευρώ.
"Η παρούσα κατάσταση χαρακτηρίζεται από μια και μόνη βεβαιότητα. Να είσαστε σίγουροι πως η καταιγίδα έρχεται σε 30-60 ημέρες. Και όταν έρθει, δεν θα υπάρχει ασφαλές μέρος για κανέναν", προειδοποιεί ο Grant.
"H καταιγίδα θα έρθει, καθώς έφτασε η ώρα των πραγματικών επιλογών. Οι πραγματικές επιπτώσεις θα ξεχυθούν σαν... Κέρβερος από τις επιλογές αυτές", υποστηρίζει επίσης.
Kατά τον αναλυτή, υπό το πρίσμα αυτό, εγείρονται ορισμένα εύλογα ερωτήματα όπως "Πως είναι η Κόλαση;", "Πότε θα φτάσουμε στην Κόλαση;", "Πόσο καυτή είναι η Κόλαση;".
Kαι τα ερωτήματα που διατυπώνει ο Grant συνεχίζονται:
- Μπορεί η Ελλάδα να διασωθεί ή δεν μπορεί να αποφύγει την κατάρρευση;
- Θα αναλάβει η Merkel το απόλυτο πολιτικό κόστος των πράξεών της; Θα λάβει το χρίσμα του μέγα σωτήρα ή θα αρνηθεί να το κάνει;
-  Πόσο ορατός είναι ο κίνδυνος για την κατάρρευση της Ισπανίας και της Ιταλίας;

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: