Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Αμερικανικές αρχές προς τράπεζες: Μην υπολογίζετε σε άλλη βοήθεια

Οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ έχουν ενημερώσει πέντε από τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των Bank of America και Goldman Sachs, να αναπτύξουν σχέδια για να αποτρέψουν την κατάρρευσή τους αν αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, διαμηνύοντας ότι οι τράπεζες δεν μπορούσαν να υπολογίζουν πλέον στη βοήθεια της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το δύο ετών πρόγραμμα, το όποιο είχε μείνει εν πολλοίς μυστικό μέχρι τώρα, καταδεικνύει πώς οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι τράπεζες έχουν εκπονήσει τα απαραίτητα σχέδια για να αντιδράσουν ορθολογικά στα χειρότερα δυνατά σενάρια για να αποφευχθεί νέα χρηματοπιστωτική κρίση.

Σημειώνεται
 ότι από την έναρξη της κρίσης, η διαφάνεια και η ακρίβεια των τραπεζικών οικονομικών καταστάσεων σε ΗΠΑ και Ευρώπη έχoυν αμφισβητηθεί παρά τα τεστ αντοχής που διεξάγουν οι ρυθμιστικές αρχές. 

Ο φόβος μεταξύ των επενδυτών, ο οποίος είναι επίσης εμφανής στις τιμές των μετοχών, εξακολουθεί να είναι υψηλός, παρά το γεγονός ότι οι ισολογισμοί των τραπεζών και τα χαρτοφυλάκιά τους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Προβληματικά δάνεια και απομειώσεις έχουν επιβαρύνει σημαντικά όλες τις αμερικανικές τράπεζες κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Σκαι
Σημ.axinosp:Μέχρι το Νοέμβρη οι τοκογλύφοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: