Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση του Ε.Πα.Μ για τις διώξεις στην Σύρο





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ενώνει τη φωνή του  με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις της Σύρου και τους ελεύθερους και δημοκρατικούς πολίτες των Κυκλάδων και καταγγέλλει ως εντελώς απαράδεκτες, εκδικητικές και ανυπόστατες τις διώξεις, που έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι μεθοδεύτηκαν ενάντια σε δεκατρείς πολίτες της Σύρου.  Ανάμεσα σε αυτούς που διώκονται είναι και μικροί μαθητές, γιατί τόλμησαν να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες ενάντια στη φιέστα που στήθηκε  τον  Μάρτη του 2011, κατά τη διάρκεια  επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου που παρίστανε τότε τον ‘’πρωθυπουργό’’, και η οποία κατέληξε σε ένα απίστευτο φιάσκο αστυνομικής βίας. 

Σήμερα τα νέα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα «αριστερά» τους δεκανίκια, εφαρμόζουν τις ίδιες μεθόδους για να  τρομοκρατήσουν  τον Λαό.  Χρησιμοποιούν τη γνωστή αστυνομική βία και τη δικαστική απειλή και την τιμωρία, με σκοπό  να περάσουν  πιο εύκολα και με τις  δυνατόν μικρότερες αντιδράσεις, όχι μόνο τα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα των 15 δις σε βάρος των εργαζομένων πολιτών, αλλά και για να ξεπουλήσουν κάθε δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, στους ντόπιους και ξένους αφεντάδες τους.

Όμως όλοι οι πρόθυμοι αυλοκόλακες  της εξουσίας ας προσέξουν, όποιοι κι αν είναι, σε όποια θέση και αν ευρίσκονται, όποιον θεσμό και αν υπηρετούν, γιατί  η ώρα του Λαού και  της Λευτεριάς έρχεται, πολύ πιο σύντομα απ’ ότι μπορούν  να φανταστούν. Και τότε η τιμωρία θα είναι σκληρή, όχι μόνο για τα δωσίλογα αφεντικά τους, αλλά και για τους ίδιους.

                                   Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: