Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Σαμαράς: Εγγυώμαι προσωπικά την αποπληρωμή των δανείων της Ελλάδας - Περισσότερος χρόνος δεν σημαίνει περισσότερα χρήματα - Η επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε την καταστροφή της χώρας και το τέλος της δημοκρατίας


Προσωπικά εγγυάται την αποπληρωμή των δανείων της Ελλάδας ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει σε νέα συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.
Εγγυώμαι προσωπικά πως η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει από τους μηχανισμούς στήριξης, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει πως τυχόν έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι καταστροφική για την ίδια τη χώρα, άλλα και για το σύνολο της Ευρώπης.
Στη νέα συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για την υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.
Η Ελλάδα θα οδηγηθεί στην κατάρρευση εάν δεν συνεχιστεί η βοήθεια προς την Αθήνα, διεμήνυσε σε δραματικούς τόνους ο κ. Σαμαράς.

Σαμαράς στη Bild: Περισσότερος χρόνος δεν σημαίνει περισσότερα χρήματα - Μία επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή θα σήμαινε την καταστροφή της χώρας και το τέλος της δημοκρατίας


Περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις ζητά από τους δανειστές της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Angela Merkel, στο Βερολίνο, ενώ προειδοποίησε ότι μία επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή θα σήμαινε μία καταστροφή για την χώρα και το τέλος της δημοκρατίας.
«Το μόνο που θέλουμε είναι ένα λίγος αέρας να ανασάνουμε για να τρέξει η οικονομία και να αυξηθούν τα κρατικά έσοδα. Περισσότερος χρόνος δεν σημαίνει αυτόματα περισσότερα χρήματα », σημείωσε, ακόμη, ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Bild.
Σύμφωνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, «θα σήμαινε πέντε ακόμη χρόνια περίπου ύφεσης και η ανεργία θα έφτανε στο 40%. Ένας εφιάλτης, καθώς η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την οικονομική κατάρρευση και κοινωνικές αναταραχές». Επιπλέον, σε ερώτηση του Γερμανού δημοσιογράφου, για το αν θα χρειαστεί νέο haircut στο ελληνικό χρέος, ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής.
Ο πρωθυπουργός, υπογράμμισε, επίσης πως «οι θυσίες των Ελλήνων δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Και όλοι οι πιστωτές μας οφείλουν να γνωρίζουν ότι κι εμείς οι Έλληνες είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε», ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι «η ελληνική επιτυχία θα ενισχύσει την Ευρώπη».

Σφοδρή επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ - Οδηγείτε την Ελλάδα στην ισοπέδωση - Ζητάτε ανάσα, αλλά έχει κοπεί σε ολόκληρη την κοινωνία


Νέα, σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, με αφορμή τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς, μετά την εγκατάλειψη της διαπραγμάτευσης, τώρα επιζητά απλώς να πάρει ανάσα. Η ανάσα, όμως, έχει κοπεί σε όλη την κοινωνία η οποία κυριολεκτικά ασφυκτιά βιώνοντας την κοινωνική χρεωκοπία.
Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται επίσης πως "η αύξηση κατά 2 δισ. του πακέτου μέτρων των 11,5 δισ. λίγες ώρες πριν το πρωθυπουργικό ταξίδι της επιδιωκόμενης επιμήκυνσης, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για το που μας οδηγεί η μνημονιακή κυβερνητική πολιτική: στην ισοπέδωση της χώρας και την αποδόμηση της ΕΕ".

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: