Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μια νέα κρίση απειλεί τον πλανήτη

Δεν έφτανε η οικονομική κρίση που πλήττει σφοδρά τους πιο αδύναμους πληθυσμούς του πλανήτη αδειάζοντας τα πορτοφόλια τους, μια νέα κρίση, επισιτιστική, απειλεί πλέον να αδειάσει και τα... στομάχια τους. 
Η άνευ προηγουμένου ξηρασία στις Μεσοδυτικές ΗΠΑ ανάγκασε το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας να υποβαθμίσει κατά 12% την πρόβλεψή του για την παραγωγή καλαμποκιού φέτος. Οι τιμές καλαμποκιού βρίσκονται ήδη 90% υψηλότερα σε σχέση με τον Ιούλιο του 2010, ξεπερνώντας μάλιστα τα επίπεδα του 2007-08, όταν οι διογκούμενες τιμές τροφίμων είχαν προκαλέσει διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε περισσότερες από 30 χώρες. 

Αυτή η τελευταία απότομη άνοδος της τιμής του καλαμποκιού είναι η τέταρτη από το 2006. Για τους κατοίκους του αναπτυσσόμενου κόσμου, η άνοδος του κόστους τροφίμων αυξάνει τον κίνδυνο υποσιτισμού, που με τη σειρά του περιορίζει τις νοητικές ικανότητες και μπορεί να έχει δια βίου επιπτώσεις τόσο στην υγεία όσο και στο εισόδημα. 

Η μάστιγα του ζεστού και ξηρού καιρού στον αμερικανικό σιτοβολώνα μπορεί να επηρεάσει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων στην Αφρική και την Ασία δείχνοντας έτσι πόσο ενοποιημένη είναι η παγκόσμια προμήθεια τροφίμων. Είναι επίσης μια υπενθύμιση για το οικονομικό κόστος της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Σημ.axinosp:Όταν διαβάζεις αυτή την είδηση αυτή σε μία οικονομική εφημερίδα τι κάνεις;;

1) Αγοράζεις τρόφιμα άμεσα για να προλάβεις τις ανατιμήσεις που πέρσι έφτασαν έως και 150%

2) Τζογάρεις σε Χρηματιστηριακά παράγωγα τροφίμων !!

3) Αγοράζεις έκταση γης στην ενδοχώρα, μαθαίνεις να την καλλιεργείς σιγά-σιγά, ακυρώνοντας στην πράξη οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης τιμών. 
Παράλληλα συμμετέχεις ενεργά στο συνεταιριστικό κίνημα και την εναλλακτική οικονομία και στέλνεις στο διάολο τον Καπιταλισμό !!

Η επιλογή είναι δική σου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: