Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Δ. Παπαδημούλης: «Το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές»


Με σκληρό τρόπο σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης την υπόθεση της Ύδρας. 

«Το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές. Όσο μεγαλύτερη η φοροδιαφυγή, τόσο αγριότερη η περικοπή μισθών, συντάξεων. Καθαρές κουβέντες» γράφει στο Twitter, για να συνεχίσει: «Όχι στη μνημονιακή πολιτική, την ασυλία των ισχυρών, την άδικη φοροκαταιγίδα. Αλλά και καμία ανοχή στην προκλητική φοροδιαφυγή τύπου Ύδρας.»....
Βήμα
Σημ.axinosp:Άντε και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παπαδημούλη της κατοχικής κυβέρνησης!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να θυμηθει ο παπαδημουλης οτι οι υδραιοι καψανε τον στολο, και κρατησανε ομηρο τον καναρη, στον ναυσταθμο του πορου, ενεκα του οτι ειχαν λαμβανειν απο την ψωροκωσταινα λεφτα για τον ναυτικο τους αγωνα.
οπωσδηποτε αυτοι οι ενεστωτικοι υδραιοι ειναι ανικανοι σε σχεση με τους παλιους τους προπατορες,να κανουν τετοια ζημια στην σημερινη
μνημονιακη πορνη ψωροκωσταινα.