Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η Βολιβία απελαύνει την Coca-Cola πριν την «Αποκάλυψη»του 2012 των Μάγιας


Σε μια συμβολική απόρριψη του Αμερικάνικου καπιταλισμού η Βολιβία ανακοίνωσε ότι θα απελάσει την Coca-Cola από τη χώρα, στο τέλος του ημερολογίου των Μάγιας. 
Αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος του καπιταλισμού και την απαρχή μιας νέας εποχής ισότητας, ανέφερε η κυβέρνηση της Βολιβίας .
Η 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα είναι το τέλος του εγωισμού και της διαίρεσης. 
Η 21η Δεκεμβρίου θα πρέπει να είναι το τέλος της Coca-Cola,  είπε με στόμφο ο  υπουργός Εξωτερικών της Βολιβίας David Choquehuanca

Το επερχόμενο «τέλος» του σεληνιακού ημερολογίου των Μάγιας στις 21 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφολογικές προφητείες για επικείμενη αποκάλυψη, αλλά  ο Choquehuanca υποστήριξε αντίθετα, ότι θα είναι το τέλος των ημερών για τον καπιταλισμό και όχι για τον  πλανήτη. 
"Οι πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν για πρώτη φορά εδώ και 26.000 χρόνια και αυτό θα είναι το τέλος του καπιταλισμού και η αρχή του κοινοτισμού," δήλωσε ο Choquehuanca όπως αναφέρεται στην εφημερίδα της Βενεζουέλας  El Periodiquito.
 Ο υπουργός ενθάρρυνε τους ανθρώπους της Βολιβίας να πίνουν Mocochinche, ένα αναψυκτικό με γεύση ροδάκινο, ως εναλλακτική λύση για την Coca-Cola. 
Ο  πρόεδρος επίσης της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες ενθαρρύνει τη χώρα του να ξεφορτωθεί το αμερικανικό ποτό με χυμούς φρούτων που παράγονται στη Βενεζουέλα.

Η αποτυχία των McDonald 's

 Πέρυσι, η Βολιβία έγινε η δεύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής που δεν έχει ούτε ένα McDonald 's. Ο κολοσσός των fast food εγκατέλειψε τελικά τη Βολιβία μετά την αδυναμία να παρουσιάσει κέρδη στη χώρα για πάνω από μια δεκαετία.

Μετά την αποτυχία αυτή, η μονολιθική πολυεθνική κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Γιατί τα McDonald 's απέτυχαν στη Βολιβία » με αναφορά σε έρευνες, από κοινωνιολόγους, διατροφολόγους και ιστορικούς, η εταιρεία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν το φαγητό τους, το πρόβλημα, αλλά ένα καθοδηγούμενο πολιτισμικό μποϊκοτάζ.

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες έχει αμφιλεγόμενη φήμη στην πολιτική της απαγόρευσης της Coca-Cola..
Ο Μοράλες υποσχέθηκε τον περασμένο μήνα να νομιμοποιήσει την κατανάλωση των φύλλων κόκας, ένα από τα κύρια συστατικά της κοκαΐνης.
 "Ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι άλλες καπιταλιστικές χώρες έχουν ένα καλό λόγο για να διατηρηθεί η απαγόρευση στην κατανάλωση φύλλων κόκας,".είπε ο Μοράλες
Τα φύλλα κόκας κηρύχθηκαν παράνομα ναρκωτικά από τον ΟΗΕ το 1961, μαζί με την κοκαΐνη, το όπιο και τη μορφίνη. 
Η κατανάλωση των φύλλων κόκας είναι μια παράδοση αιώνων στη Βολιβία, βαθιά ριζωμένη στις πεποιθήσεις των διαφόρων ομάδων των ιθαγενών.
Πηγή   RT
Μετάφραση: axinosp

Δεν υπάρχουν σχόλια: