Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ» ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΙΣΣΕ ΚΑΖΑΚΗ



ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
 «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά όποτε ακούω Τσίπρα μου γυρίζει το στομάχι. Τόσο μεγάλο δούλεμα; Τέτοια αναξιοπρέπεια; Τέτοια ξεφτίλα; Για ποιους μας περνάει; Για ηλίθιους; Μάλλον. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και ίσως να είμαστε για να του συγχωρούμε την όποια αμετροέπεια, την κάθε ανοησία που αμολάει. Βλέπετε είναι αριστερός και δεν είναι σαν τους άλλους που κυβερνάνε. Παρά το γεγονός ότι όλες οι κινήσεις και οι θέσεις του υποδηλώνουν ότι πάσχει από το σύνδρομο του Ιζνογκούντ, θέλει διακαώς να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη. Και χρησιμοποιεί όλα τα γνωστά κόλπα της επίσημης πολιτικής με πρώτη την ανειλικρίνεια…»
http://goo.gl/BqPfl
Δημήτρης Καζάκης



Κρατήθηκες, κρατήθηκες, αλλά στο τέλος δεν άντεξες αξιοθρήνητε  Καζάκη, ματαιόδοξε προβοκάτορα αρρωστημένης καθεστωτικής βουλιμίας, νεροκουβαλητή στο μύλο της άκρας δεξιάς…
Μόλις διαπίστωσες ότι βουλιάζει το μνημονιακό καράβι, το γύρισες στο Καλαματιανό και άρχισες να ξερνάς ανάκατα με την πνευματική σου χολή, τα υπολείμματα του άρρωστου πολιτικού μυαλού και της σαρακοφαγωμένης σου συνείδησης…
Τόσο δε το μνημονιακό πάθος και η «καψούρα» σου για την εξουσία, που ούτε τα προσχήματα δε μπορείς πλέον να κρατήσεις γλοιωδέστατε…
Ασίγαστος πρέπει να είναι ο έρωτας για τον εαυτό σου και την εξουσία νάρκισσε και μηδενική, απ’ ότι αποδεικνύεται, η πολιτική σου σκέψη την οποία, ευτυχώς, εγκαίρως αξιολόγησε και επιβράβευσε δια της ανοιχτής του παλάμης ο Ελληνικός λαός.
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)


Σημ.axinosp:Με αυτό το άρθρο του ο Χάρρυ Κλυνν διαλέγει "στρατόπεδο" !!
 Δυστυχώς ο Καζάκης θα επαληθευτεί και σε αυτό το θέμα όταν σε λίγους μήνες θα παραδώσουν την Κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ οι Αμερικάνο-Ευρωπαίοι.
Οι ψηφοφόροι θα βαράνε το κεφάλι τους, για την μια από τα ίδια επιλογή τους , μόνο που τότε θα είναι αργά !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένατε ρε παιδιά από τον Χάρρυ κλαν ή Βασίλη Τριανταψωλίδη?Εκ του ασφαλούς έλεγε πάντα όσα έλεγε.Έχω ακόμα τις κασσέτες του,τις πουλούσαν τα δισκάδικα,τότες δεν υπήρχαν οι μαύροι...Έφτασε και έγινε και δήμαρχος.
Μέτριος ήταν πάντα,είχε λίγο πλάκα,αλλά ο θίασος της βουλής τους γάμησε όλους και Λαζόπουλους και Αρβύλες και χοντροθέμους και Πάνιες και Τατιάννες και όλο το συφερτό.
Τους έστειλαν όλους σπίτι τους τα γουρουνάκια της βουλής που λέει και ο Τζιμάκος,ο οποίος την σακουλεύτηκε τη φτιάξη πιο νωρίς και την έκανε απ' τα ραδιό-φονα.
Όχι δεν ισχύει το ίδιο για τον Χαρρούλη τον Κλάν,αυτόν δεν τον έστειλαν σπίτι του τα γουρουνάκια της βουλής αντιθέτως του εξασφάλισαν και σύνταξη δημάρχου,αυτόν τον έκλασε ο κόσμος, που τον βαρέθηκε.Όταν χάλασαν οι κασσέτες αφημένες στ'αμάξι του παππού,όταν τα "έπαιξε" το κασσετόφωνο,όταν βγήκε το σι ντί ρε παιδί μου,τότες.
Τον άκουσα φέτος στον κατουREAL FM στου Χατζηπαπαράου να διαφημίζει κάτι εμφανίσεις,τον πήρε το μάτι μου και στου Λαζόπουλου να αγκομαχάει ψελίζοντας κάτι μαλακίες που μαζί με τις πορδές,τις γριες,τους κώλους,τις πεσμένες πούτσες,τον Άδωνι και τα άλλα κοινότυπα "αστεία" του Λάκη δεν πιάναν μπάζα μπροστά στο παραληρηματικό υπερρεαλιστικό μονόλογο του SOME ARE ASS στη νεολαία της ΝΔ(οι τελευταίοι ήταν όλα τα λεφτά...Έκλαψα,κόντεψα να πνιγώ με τους μαλάκες εκεί που χειροκροτούσαν).
Χάρρυ κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ και τράβα στου Χατζηπαπαράου να κλάψεις για τον κακό Καζάκη,να του κάνεις και διαφήμηση,άντε Χαρρούλη τράβα γ...

Υ.Γ. Σέβομαι τα χρόνια του αλλιώς θα άκουγε κι άλλα.

manos είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...... ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.......ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ......ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.