Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Πρόστιμο από την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε εταιρείες για καρτέλ στο ξενόγλωσσο βιβλίο

Με πρόστιμα 15,2 εκατ. ευρώ τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού επτά βρετανικές και ελληνικές εκδοτικές εταιρείες ξενόγλωσσων βιβλίων για παράβαση των όρων ανταγωνισμού.
Τα πρόστιμα αφορούν σε συμβάσεις αποκλειστικών διανομών που έχουν συνάψει οι εταιρείες Απόλλων ΑΕΕ Διακίνησης Εκπαιδευτικού Βιβλίου και Ευσταθιάδης Group ΑΕ με βρετανικές εκδοτικές επιχειρήσεις.
Πρόκειται για τις βρετανικές εταιρείες Βurlington ΒV, Ρearson Ltd, Οxford, Ηillside Ρress, Ευσταθιάδης Group ΑΕ, Απόλλων ΑΕ και Μπουκουβάλας ΑΕ.
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής
Υπολογίζεται ότι η αγορά του ξενόγλωσσου διδακτικού βιβλίου ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1040453&lngDtrID=251
Σημ.axinosp:Το πρόστιμο που έβαλε η επιτροπή ανταγωνισμού δεν έφτασε ούτε καν την αύξηση που έβαλαν οι παραπάνω εταιρείες στις αρχές του χρόνου . Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία προς τους καταναλωτές !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: