Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Αλογα σταμάτησαν την κυκλοφορία!

Εκπληκτοι έμειναν διερχόμενοι οδηγοί στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όταν αντίκρισαν τρία άλογα να καλπάζουν κατά μήκος του δρόμου.

Τα άλογα εμφανίστηκαν στο οδόστρωμα, στο ύψος του Ευόσμου το πρωί της Παρασκευής, παρακωλύοντας για λίγα λεπτά την κίνηση των οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Α' τμήματος τροχαίας και τα απομάκρυνε από το δρόμο, αποκαθιστώντας την ομαλή ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=5186807#
Σημ.axinosp:Μας λένε συνέχεια για τα καινούργια υβριδικά ή ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις μας μέσα και έξω από τις πόλεις . Κανείς όμως δεν μιλάει ότι η πιο φτηνή και οικολογική λύση είναι το άλογο και με χίλια μόνο ευρώ αγοράζεις ένα πρώτης τάξης αραβικό άλογο που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της μετακίνησης και όχι μόνο . Άσε που τα βλέμματα όλων θα γυρίσουν αν δουν κάποιον πάνω σε άλογο , τύφλα νά'χουν τα Τζίπ και οι Μερσεντές !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: