Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Επίσημο κατηγορητήριο σε βάρος του Εχούντ Ολμέρτ

Οι Ισραηλινές εισαγγελικές αρχές απήγγειλαν και επίσημα πλέον κατηγορίες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Εχούντ Ολμέρτ, για διαφθορά. Συγκεκριμένα ο κ. Ολμέρτ κατηγορείται για απάτη, αθέτηση εμπιστευτικού έργου και πλαστογράφηση επίσημων εγγράφων. Οι κατηγορίες σχετίζονται με τρεις υποθέσεις κατά την περίοδο που ο κ. Όλμερτ υπηρετούσε ως δήμαρχος της Ιερουσαλήμ και μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, πριν αναλάβει την πρωθυπουργία του Ισραήλ το 2006.

Ο κ. Ολμέρτ κατηγορείται ότι είχε δεχτεί φακέλους με χρήματα από Αμερικανό επιχειρηματία και ότι χρέωνε υπέρογκα ποσά στην Ισραηλινή κυβέρνηση για τα επαγγελματικά του ταξίδια. Επίσης κατηγορείται για μεροληψία υπέρ εταιρείας επενδύσεων της οποίας ηγείτο συνεργάτης του. Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.
http://www.voanews.com/greek/2009-08-31-voa6.cfm
Σημ.axinosp:Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας τώρα δικαιώνεται !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: