Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ερχεται καταιγίδα λουκέτων τον Σεπτέμβριο

Καταιγίδα λουκέτων με συνέπεια την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας προβλέπει τον Σεπτέμβριο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) ως αποτέλεσμα κυρίως της έλλειψης ρευστότητας και ζητά εθνική συναίνεση για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων, που θα βγάλουν τη χώρα από την οικονομική κρίση.
Σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, αναδεικνύει την έλλειψη ρευστότητας ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της πραγματικής οικονομίας και υπογραμμίζει την ανάγκη να ενισχυθεί για να σταθεί η αγορά όρθια.

«Σας μεταφέρω την αγωνία των χιλιάδων επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αυτήν την περίοδο δίνουν σκληρή μάχη για να επιβιώσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι «όλα δείχνουν ότι το Σεπτέμβριο θα ζήσουμε μια καταιγίδα λουκέτων, με αποτέλεσμα να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Οι ακάλυπτες επιταγές έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στέλνοντας στην γκιλοτίνα της πτώχευσης επιχειρήσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα ρευστότητας».
Συναίνεση
Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΕΕΘ στηλιτεύει το γεγονός ότι κατά το τελευταίο διάστημα στη χώρα παρακολουθούμε μια έντονη κομματική αντιπαράθεση για το χρόνο των εκλογών, που επιτείνει την ανασφάλεια για το αύριο.

«Νιώθουμε ότι αναγκαία μέτρα δεν λαμβάνονται, ότι οι κρίσιμες αποφάσεις μεταφέρονται για την επ’ αύριο των εκλογών, όποτε και αν γίνουν», τονίζει, και προσθέτει: «Δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει. Περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να υπάρξει εθνική συνεννόηση. Κόμματα, φορείς, εργαζόμενοι, εργοδότες, πρέπει να αποφασίσουμε από κοινού μέτρα που θα βγάλουν τη χώρα από την οικονομική κρίση.

Όλοι θα δεσμευτούμε ότι τα μέτρα που θα αποφασιστούν θα υλοποιηθούν ανεξάρτητα από το πιο κόμμα κυβερνά, ανεξάρτητα από το χρόνο και το αποτέλεσμα των εκλογών. Σε αυτή τη συγκυρία η οικονομία δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης» τονίζει στην επιστολή του.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=14021143

Σημ.axinosp:Αυτή είναι είναι η τελευταία μας ανάρτηση πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές

έτσι για να μην ξεχνιόμαστε τι μας περιμένει το Σεπτέμβρη και επειδή ο Τρισέ της ΕΚΤ μας λέει ότι σταμάτησε η "ελεύθερη πτώση" της παγκόσμιας οικονομίας εμείς του λέμε από καρδιάς να πάει να γαμηθεί και αυτός και οι Τραπεζίτες του !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: