Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ



Μεγάλη συναυλία-συγκέντρωση για την προστασία των δασών και των δημόσιων ελεύθερων χώρων με κεντρικό σύνθημα "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! ΝΑ SOSΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ", διοργανώνεται την Παρασκευή στις 13 Ιουλίου στις 7:30 το βράδυ στο Σύνταγμα από το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, από την δημοτική κίνηση Αθήνας «Ανοιχτή πόλη», την ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και τους συμβασιούχους πυροσβέστες με τη στήριξη των Ρ/Σ «ΜΕΛΩΔΙΑ», «105,5 στο κόκκινο» , «εν λευκώ» και «Best».

Τη συναυλία έχουν δηλώσει μέχρι τώρα ότι στηρίζουν επίσης οι εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΑΥΓΗ, και η ΓΣΕΕ, η ΟΤΟΕ, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομίας, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΠΕΤ-ΟΤΕ και οι σύλλογοι εργαζομένων στην ΕΘΝΙΚΗ και στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς οι εξής καλλιτέχνες:

Χρόνης Αηδονίδης
Καλλιόπη Βέττα
Φοίβος Δεληβοριάς
Ελελεύ
Χρήστος Θηβαίος
Γυμνά Καλώδια
Γιάννης Ιωάννου
Αλκίνοος Ιωαννίδης
Κίτρινα Ποδήλατα
Γιάννης Κούτρας
Κώστας Λειβαδάς
Locomondo
Σωκράτης Μάλαμας
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Μανόλης Μητσιάς
Θάνος Μικρούτσικος
Ανδριάνα Μπάμπαλη
Δανάη Παναγιωτοπούλου
Μιλτιάδης Πασχαλίδης
Ορφέας Περίδης
Σπυριδούλα
Διονύσης Τσακνής
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Μανώλης Φάμελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: