Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Δημήτρης Καζάκης στο Σύνταγμα 27/05





Σημ.axinosp: Ο Δημήτρης Καζάκης μιλάει στο κόσμο για θέματα που του βάζουν οι πολίτες.
Τα βίντεο δεν ήταν κάποια συνέντευξη που του πήραν δημοσιογράφοι, αλλά εκεί, που μιλούσαμε, μαζί με τον Δημήτρη για την δημιουργία μετώπου, μας πλησίασαν, άνθρωποι που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τον ανακρίνουν με την καλή έννοια, σχετικά με τις ανησυχίες τους που έχουν για την Οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Χαρά στο κουράγιο του ρε παιδιά, επί δύο ώρες από τις 7 μέχρι τις εννιά που έφυγα από το Σύνταγμα, δεν σταμάτησε στιγμή, και μάλλον θα συνέχισε, να μιλάει και να απαντάει και όλοι οι παρευρισκόμενοι να ρουφάνε τα λόγια του, όχι με κάποια ξύλινη γλώσσα αλλά με απλά λόγια έβαζε τον κόσμο στα βαθιά και έβλεπες το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων,γιατί κάποιος τους έδωσε βάσιμα επιχειρήματα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτή την χώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: