Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ο κομήτης Elenin προκαλεί μαζική υστερία στο Διαδίκτυο


Πηγή:RT
Μετάφραση:axinosp

Ένα πρωταπριλιάτικο αστείο γύρω από ένα κομήτη που ανακαλύφθηκε από ένα Ρώσο αστρονόμο προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο.

Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι ο κομήτης Εlenin είναι ένας εξωγήινο διαστημόπλοιο και απαιτούν από τους επιστήμονες δεδομένα που “αποσιωπήθηκαν” από τη NASA.

O σάλος στο Διαδίκτυο επικεντρώνεται στον κομήτη C/2010 X1, που για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2010.
Οι ενθουσιώδεις οπαδοί με εξωγήινους πιστεύουν ότι ο κομήτης έχει ένα σύμπλεγμα ξένων αντικειμένων, το πιθανότερο διαστημόπλοια, που κρύβονται στην ουρά του.

Φοβούνται ότι, όταν ο κομήτης πλησιάζει τη Γη, οι εξωγήινοι θα αποκαλύψουν τους εαυτούς τους και η πρώτη επαφή είναι πιθανό να είναι μια καταστροφή.
Αναμένουν την Ημέρα της Κρίσεως στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο πανικός προκλήθηκε από ισχυρισμούς προερχόμενοι από τον Αργεντινό αστρονόμο Sergio Toscano, του οποίου η αναφορά για εξωγήινους παρουσιάστηκε σε μια σειρά από μέσα ενημέρωσης σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Ο επιστήμονας δήλωσε ότι τα δεδομένα του προήλθαν από την Κινεζική εθνική διαστημική υπηρεσία.

Αλλά η πραγματική καταγωγή της ιστορίας προέρχεται από μια βρετανική εφημερίδα την οποία δημοσίευσε, σαν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο αστρονόμος μπορεί να ήταν άτυχος από το γεγονός ότι οι χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν σαν αντιστάθμισμα για την Πρωταπριλιά, την εορτή των Holy Innocents (αγαθών-αγαθιάρηδων ), που εορτάζεται στις 28 του Δεκέμβρη.

Παρ 'όλα αυτά, η φήμες στο Διαδίκτυο διέδωσαν γρήγορα την ιστορία, η οποία μετεξελίχθηκε σε μια εξωγήινη τρομακτική εισβολή. Κάποιοι ταιριάζουν ακόμα τον κομήτη με τον μη υφιστάμενο επιστημονικά πλανήτη Nibiru.

Και αναμφισβήτητα το πρόσωπο που επλήγη περισσότερο από την τρομακτική ιστορία είναι ο Ρώσος επιστήμονας Leonid Εlenin που ανακάλυψε τον κομήτη για πρώτη φορά. από το Ινστιτούτο Keldysh των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στη Μόσχα, όπου έγινε ο πρώτος στόχος ερωτήσεων και απειλών όλων των ανησυχούντων ψυχών.

«Ήταν κάπως αστείο στην αρχή, ακόμη και εγώ σερφάριζα στο διαδίκτυο για να δω τι λένε, αλλά τώρα φοβάμαι να το κάνω. Είμαι πραγματικά ενοχλημένος. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που αυτές τις ανοησίες εμφανίστηκαν στο ρωσικό τμήμα του διαδικτύου" είπε ο αστρονόμος στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti .


Σύμφωνα με τον αστρονόμο Εlenin, οι συνωμοσιολόγοι έχουν φτάσει μέχρι τον ισχυρισμό ότι είναι βιτρίνα της NASA ή άλλων κρατικών οργανισμών, οι οποίοι προσπαθούν να “καπακώσουν” πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη επερχόμενη καταστροφή.

«Έχω δει συζητήσεις σχετικά με το τι σημαίνει πραγματικά. Leonid Εlenin, Εle ”είναι το ‘Extinction Level Event –(επίπεδο εκδήλωσης εξαφάνισης) " και "Nin" είναι ο Nibiru το Νοέμβριο », είπε ο επιστήμονας.

Ο αστρονόμος έβαλε τα δυνατά του για να εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στον κομήτη που ανακάλυψε, εκτός από το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος κομήτης που ανακαλύφθηκε από Ρώσους αστρονόμους εδώ και δύο δεκαετίες.

Πιστεύει ότι η υστερία τροφοδοτήθηκε από τη φωτογραφία του κομήτη που τραβήχτηκε από μια κάμερα παρατήρησης, η οποία κατέληξε σε δύο κοντινά αστέρια αφήνοντας συνεχόμενα ίχνη.

«Υπάρχει ο κομήτης που πετά και υπάρχουν και ίχνη από τα δύο αστέρια.
Διάβασα μάλιστα, σε ένα άρθρο που ισχυριζόταν ότι οι δύο αυτοί «κύλινδροι» είναι διαστημικά σκάφη ", εξήγησε ο αστρονόμος Elenin.

Ο κομήτης Elenin θα πλησιάσει στη Γη στην κατ 'εκτίμηση απόσταση των 35.εκατομμυρίων χιλιομέτρων στα μέσα Οκτωβρίου.
Θα χρειαστείτε καλά κιάλια ή ένα τηλεσκόπιο για να τον δείτε να περνάει ακίνδυνα και να πηγαίνει μακριά.
Σημ.axinosp: Σε προηγούμενη μου ανάρτηση για τον κομήτη Elenin εξέφρασα τις αμφιβολίες μου, για το θέμα αυτό "Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της παραπλάνησης από την μεριά των Ελίτ, αλλά έτσι και αλλιώς εμείς, εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε!!", τελικά το θέμα ήταν πιο απλό και μάλιστα ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, που δυστυχώς είχε τροφοδοτηθεί και από το Χόλυγουντ και συγκεκριμένα από τις πρόσφατες ταινίες Battle: Los Angeles και Skyline όπου οι ταινίες αυτές πραγματεύονται εχθρική εισβολή εξωγήινων υπό μορφή "μετεωριτών"




σε τοποθέτηση μου στο θέμα αυτό των ταινιών είχα δηλώσει:"Η παγκόσμια ελίτ έκανε την επιλογή της, τα αφεντικά που δρουν υπόγεια στις γνωστές μυστικές εταιρείες και οργανώσεις, αποφάσισαν την μη συνεργασία του Πλανήτη και την μη συμμόρφωση, σε αυτούς που έρχονται όπως φαίνονται τα πράγματα και κυκλοφορούν στο Ηλιακό μας σύστημα !!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: