Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εβραϊκή καταγωγή είχε ο Λένιν

Αποδεικνύεται από ντοκουέντα που εκτίθενται στο Μουσείο Κρατικής Ιστορίας της Μόσχας

Μόσχα
Για πρώτη φορά οι ρώσοι πολίτες µπορούν να δουν τα ντοκουµέντα που αποδεικνύουν τις φήµες εδώ και πολλά χρόνια ότι ο Βλαντίµιρ Λένιν είχε εβραϊκή καταγωγή.

Δεκάδες έγγραφα και φωτογραφίες βρίσκονται πλέον εκτεθειµένα στο Μουσείο Κρατικής Ιστορίας στη Μόσχας – ένα από αυτά είναι µία επιστολή γραµµένη από τη µεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, την Αννα Ουλιάνοβα, στην οποία αναφέρεται ότι ο πατέρας της µητέρας τους ήταν ουκρανός Εβραίος που είχε ασπαστεί τον χριστιανισµό προκειµένου να ξεφύγει από την περιοχή όπου ήταν αναγκασµένοι να ζουν όλοι οι Εβραίοι και να έχει πρόσβαση σε ανώτερη µόρφωση όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα»

Η περιοχή εκείνη, γνωστή ως Pale of Settlement (όρια εγκατάστασης), αποτελούσε το 20% της τσαρικής ευρωπαϊκής Ρωσίας και αντιστοιχούσε στις περιοχές που σήµερα αποτελούν τµήµατα της Λιθουανίας, της Λευκορωσίας, της Πολωνίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας και της Δυτικής Ρωσίας.

Το Βήμα
Σημ.axinosp:Μετά το Χίτλερ που ήταν Εβραίος, τώρα και ο Λένιν μία από τα ίδια, τζάμπα σκοτώθηκαν τόσα εκατομμύρια, για τα καπρίτσια αυτής της φυλής !!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις έτσι;
Δεν είναι δυνατόν να τσουβαλιάζεις μαζί τον Λένιν και τον Χίτλερ.
Συγκρίνεις το ύστατο κατακάθι του ναζισμού με την πρώτη προσπάθεια να σταματήσει η προϊστορία του ανθρώπου και να ξεκινήσει η ιστορία.

Οι βλακέιες που είπε ο Χίτλερ και οι ακόλουθοί του αιματοκύλισαν τον κόσμο για να σώσουν πάλι το σύστημα που μας γαμεί και σήμερα. Από την άλλη ο Λένιν κατάλαβε και εξηγεί μια χαρά και το σημερινό χάος που ζούμε και προσπάθησε να το χτυπήσει στην ρίζα του.

Τί άλλο να πω; Νόμιζα πως δυό τρία πράματα ήταν λυμένα αλλά μάλλον το μίσος σου για τους Εβραίους (δικαιολογημένο εν μέρει) μάλλον είναι πρώτο στο μυαλό σου και ορίζει τα πάντα.

axinosp είπε...

Δεν κατάλαβες τίποτα από το σχόλιο μου !!
Δεν έχω κανένα μίσος για τους Εβραίους
Μίσος σημαίνει αδυναμία
Το πρώτο βιβλίο του Λένιν το διάβασα το 1977 !!
Ο Λένιν δεν κατάλαβε και δεν εξηγεί μια χαρά το σημερινό χάος που ζούμε, σήμερα!!
Μιλάς σαν τους Θρησκόληπτους που τους θίγουνε τα Ιερά τους Βιβλία και τις Ιερές τους "Αγελάδες".
Οι Χριστιανοί φτάνουν στο έσχατο όριο Μαλακίας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με προφητείες του Σεληνιασμένου Παϊσιου, οι Αριστεροί ακόμα να συνέλθουν προσπαθώντας να εξηγήσουν την πτώση των Σοσιαλιστικών Καθεστώτων!!
Δυστυχώς ο Λένιν μαζί τον έτερο Εβραίο Τρότσκι αλλά και με το άλλο Εγκληματία τον Στάλιν, όχι μόνο δεν ξεκίνησαν, την ιστορία, αλλά την σταμάτησαν.
Εκατομμύρια Ρώσοι, Ουκρανοί ,Έλληνες πριν τους επιτεθεί ο Χίτλερ, πλήρωσαν την αφέλεια τους, με την ζωή τους.
Πρώτοι και καλύτεροι οι Ναύτες του Θωρηκτού Ποτέμκιν που έπεφταν νεκροί , από τις σφαίρες των Μπολσεβίκων του Τρότσκι στο Ναύσταθμο της Κροστάνδης το 1921.
Εκατομμύρια Έλληνες και Ουκρανοί πέθαναν από τις συμμορίες των Δολοφόνων του Στάλιν στην Χερσόνησο της Κριμαίας και όλα αυτά πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο !!

Ανώνυμος είπε...

"Ο Λένιν δεν κατάλαβε και δεν εξηγεί μια χαρά το σημερινό χάος που ζούμε, σήμερα!!"

Ιμπεριαλισμός - το ανώτατο στάδιο του καπιταλισμού. Έτσι στην τύχη. Μάλλον απ' το 77 που διάβασες Λένιν, τα έχεις ξεχάσει. Και εν πάσει περιπτώση, χέστηκα για την αγιογραφία του Λένιν, αυτό που μ ενδιαφέρει είναι ένα άλλο μοντέλο που να μας βγάλει απ' το σημερινό χάος με τρόπο ανθρώπινο. Αν έχεις κάτι καλύτερο από τον σοσιαλισμό/κομμουνισμό πες το αλλιώς σταμάτα να πετάς λάσπη και να χτυπάς ανθρώπους και ιδεολογίες που παλέυουν για κάτι καλύτερο για όλους μας.