Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΣΑΠΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ! Βρωμερή εταιρεία δημοσίων σχέσεων σε ολονύχτια δράση για να προστατευθεί το προφίλ του βιαστή!


Δημοσιογράφοι – τζουκ μποξ. Έναν βιαστή μειονοτικής εργάτριας, μπορούν να τον βαφτίζουν φιλέλληνα χωρίς κανείς να τους ζητά τον λόγο.

Γλοιώδεις και σάπιοι. Ελεεινοί, πειθήνια όργανα των διεθνών τοκογλύφων.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο “εργασιακός οίστρος” εταιρείας δημοσίων σχέσεων που έχει ξεσκιστεί στα τηλέφωνα μετά την έκκρηξη της υπόθεσης του βιαστή Καν, για να “διαφυλάξει το προφίλ”;

Πως μπορούν να χαρακτηριστούν τα δημοσιογραφικά ασπόνδυλα που βγαίνουν και περνούν την γραμμή της δήθεν “φιλελληνικής στάσης του Στρως Καν”; Για τόσο ηλίθιους περνούν τον κόσμο; Για τόσο χάνους;

Βλέπετε το χρήμα του ΔΝΤ έχει ταΐσει πολλά στόματα ελληνοφώνων και έχει την δυνατότητα να τα …βουλώνει κατά το δοκούν.

Θυμηθείτε τις αγιογραφίες για το ΔΝΤ, τον μηχανισμό στήριξης και την κατασυκοφάντηση αυτών που “αντιδρούσαν στην σωτηρία”. Δείτε τι λένε σήμερα για τον άθλιο ανώμαλο τοκογλύφο.

Δημοσιογράφοι – τζουκ μποξ. Έναν βιαστή μειονοτικής εργάτριας, μπορούν να τον βαφτίζουν φιλέλληνα χωρίς κανείς να τους ζητά τον λόγο.

Και όμως, θα λογοδοτήσουν μία και καλή, ενώπιον του Ελληνικού λαού!
Olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: