Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η Ρωσία δείχνει ως κύρια απειλή την Κίνα

Η Ρωσία για πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες, από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης μέχρι σήμερα τοποθέτησε νεοεισαχθέντα οπλικά συστήματα στα σινορωσικά σύνορα στην περιοχή της Μαντζουρίας, καταδεικνύοντας ότι έχει τροποποιηθεί ουσιαστικά το ρωσικό αμυντικό δόγμα: Η κύρια απειλή για την Ρωσία πλέον και επίσημα είναι η Κίνα. Η Ρωσία θα τοποθετήσει τα νέα επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 Alligator και τα επίσης νέα υψηλών δυνατοτήτων μαχητικά αεροσκάφη Su-35S στην περιοχή της Άπω Ανατολής.

Μέχρι τώρα τα νέα αμυντικά συστήματα της Ρωσίας τοποθετούντο πάντα στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας.

Τα διθέσια ελικόπτερα του τύπου βρίσκονται σε παραγωγή από το 2008 και μέχρι στιγμής έχουν παραχθεί 12 ελικόπτερα για την πραγματοποίηση δοκιμών. Οι δοκιμές φέρονται να έχουν ολοκληρωθεί και τα επιθετικά ελικόπτερα άρχισαν να παράγονται με ρυθμό δύο ανά μήνα το λιγότερο.

Παράλληλα, ξεκίνησε η παραγωγή του μαχητικού Sukhoi Su-35S μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για το αεροσκάφος που χαρακτηρίστηκε "μαχητικό 4,5 γενιάς".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp , Οι κινήσεις στην παγκόσμια σκακιέρα συνεχίζονται, οι αντίπαλοι χωρίστηκαν Ρωσία VS Κίνας, ΗΠΑ VS Πακιστάν +Κίνα η Ιαπωνία τρέχει και δεν φτάνει με την Φουκουσίμα, Ευρώπη VS Ισλάμ(Λιβύη), μια χαρά πάει όλο το σχέδιο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: