Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στις φυλακές Ράικερς ο Στρος-Καν

Στις διαβόητες φυλακές της Νέας Υόρκης οδηγείται ο διευθυντής του ΔΝΤ


Νέα Υόρκη
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, ένας πολιτικός που είχε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του να διαμένει σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων και να ταξιδεύει πάντα στην πρώτη θέση των αεροπλάνων, θα φιλοξενηθεί το άμεσο προσεχές διάστημα στις διαβόητες φυλακές της πόλης της Νέας Υόρκης, στο νησί Ράικερς.

Ο Στρος-Καν θα μεταφερθεί εκεί, από τα κεντρικά κρατητήρια που βρίσκονται στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Εφέσεων της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα τη Δευτέρα ο δικαστής είχε αρνηθεί να ορίσει εγγύηση για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, περί σεξουαλικής επίθεσης και προσπάθειας βιασμού της καμαριέρας του ξενοδοχείου που διέμενε, και όρισε ως επόμενη ημέρα εμφάνισής του ενώπιον του δικαστηρίου την Παρασκευή.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του γάλλου πολιτικού είπαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εφεσιβάλουν την απόφαση για αποφυλάκιση με εγγύηση. Αν ο δικαστής επιμείνει στην απόφασή του, τότε ο Ντομινίκ Στρος-Καν μπορεί να παραμείνει στις φυλακές της νήσου Ράικερς καθ'όλη τη διάρκεια της δίκης του.

Το κτιριακό συγκρότημα των φυλακών Ράικερς, που βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν αστυνομικές σειρές στην τηλεόραση και στους λάτρεις των ταινιών με εγκλήματα στον κινηματογράφο, ως ο τόπος όπου κρατούνται οι ύποπτοι τέλεσης εγκληματικών πράξεων μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους, ή όπου εκτίονται σύντομες ποινές.
Το Βήμα
Σημ.axinosp:Αν αυτό γινόταν στην Ελλάδα, η Καμαριέρα θα πήγαινε φυλακή και όχι ο DSK (οι ξένες εφημερίδες έτσι αναφέρουν τον Στρος Καν κάτι σαν JFK τρομάρα του) .
Αν νομίζετε ότι αυτό είναι υπερβολή του γράφοντος θυμηθείτε την υπόθεση Ζαχόπουλου-Τσέκου, για να μην έχετε αμφιβολία !!