Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ……..


Με αφορμη σχολιασμό αναγνώστη μας σε άρθρο περί Εισπρακτικών Εταιρειών ΕΔΩ , θεωρήσαμε οτι το εν λόγω σχόλιο του αναγνώστη , αξίζει να δημοσιευτεί σαν άρθρο, ώστε να διαβαστεί απο περισσότερους απο εμάς , αξιζει πραγματικά να διαβάσουμε τα παρακάτω:

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ PART 1

Γειά σας συμπολίτες μου.
Επιτρέψτε μου να αναφέρω το παρακάτω ως κομμουνιστής που είμαι και απογοητευμένος για την καιροσκοπική στάση κάποιων “κομμουνιστών” .
Κάποια μέλη του ΠΑΜΕ στις 2 Μαίου 2011 συμπαραστάθηκαν και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τους υπαλλήλους εισπρακτικής εταιρίας σε μία διαμαρτυρία τους , με στόχο να επαναπροσληφθούν , λέει, οι καημένοι οι απολυμένοι .
Συμφωνώ . Σφάξε με πασά μου να αγιάσω !!! Δεν θέλω να απολυθεί κανένας οικονομικός δολοφόνος ! Κανένας εκβιαστής να μη μείνει στο δρόμο ! Κανένας πρεζέμπορος χωρις δουλειά ! Δουλειές για τους εργαζομένους στο τζόγο , στα, ναρκωτικά και στο εμπόριο όπλων ! Ναι στις ΝΑΤΟικές βάσεις του θανάτου , ώστε να μη μείνει κανένας εργαζόμενος σε αυτές άνεργος ! Καμία απόλυση στη βιομηχανία του κατήφορου ! Καμμία απόλυση στη βιομηχανία του βούρκου σύντροφοι ! Πως θα ζήσουν οι τοκογλύφοι ? Έχουν οικογένειες ! Να ψοφήσουν τα παιδιά και οι οικογένειες των χρεωμένων , για να ζήσουν οι οικογένειες και τα παιδιά των ανήθικων αληταράδων , έτσι δεν είναι παιδιά ; Κανένας οικονομικός δολοφόνος άνεργος ! Κάθε σπίτι και τον ρουφιάνο του ! Κάθε σπίτι και τον βασανιστή του ! Κάθε σπίτι και τον τοκογλύφο του ! Κάθε σπίτι και τον εκβιαστή του ! Κάθε σπίτι και τον νταβατζή του ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ έτσι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ? Χωρίς τους εκβιαστές των εισπρακτικών εταιριών πως θα πάρω την απόφαση να αυτοκτονήσω ? Ε ? Ποιός ,αν όχι αυτοι ,θα μου δώσει το σπρώξιματάκι οταν θα στέκομαι στο στηθαίο του πέμπτου ορόφου ? Οι δεκάδες αχάριστοι που αυτοκτόνησαν τον τελευταίο χρόνο στην Ελλαδα , ούτε ένε ευχαριστήριο γράμμα στους εκτελεστές των εισπράκτικών εταιριών δεν έστειλαν , ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ? Ετσι , μαζί με το ΠΑΜΕ χέρι χέρι με τον οπορτουνισμό παληκάρια ! Θα τα πουμε για τα καλά στις εκλογές ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!! Μπραβο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που το δημοσίευσες με περίσσιο καμάρι !!!Μπράβο και σε αυτούς πο το αναδημοσιευουν αμάσητο.!!!
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6223853&publDate=3/5/2011

ΕΠΙΛΟΓΟΣ .

Το νόμιμο είναι και ηθικό είπε ο βουλευτής Βουλγαράκης της ΝΔ και κοιτάζοντας με λάγνο βλέμα γεμάτο υποσχέσεις το ΠΑΜΕ , το έπιασε απ΄το χέρι και περπάτησαν μαζί τον δρόμο του έρωτα, της τάξης και της ηθικής …. Η νόμιμη άρα ηθική εργασία του απολυμένου τοκογλυφοεισπράκτορα είχε σωθεί και η πελατεία του κόμματος είχε μεγαλώσει . Από μακρυά ακούγονταν οι φωνές των βασανισμένων ψυχών , εκείνων που είχαν δώσει τέλος στη ζωή τους για να υσηχάσουν απο τους υπαλλήλους των εισπρακτικών εταιριών . Με δυσκολία ομως διακρίνονταν οι φωνές τους γιατί μπερδευονταν με τα βογγητά και τα σαλιαρίσματα του ερωτευμένου πολιτικού ζευγους ….Πίσω από τους θάμνους κρυμμένο όλο το διορισμένο πολιτικό προσωπικό των τραπεζιτών και κάτι πολίτες με ενοχικό σύνδρομο επειδή κάποιος κοπρίτης (από το διορισμένο πολιτικό προσωπικό) τους είπε ότι μαζί τα φάγανε .

EIΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ PART 2

Θέλω να ασχοληθώ με τη μειοψηφία των σχολιαστών και υπερασπιστών των υπαλλήλων εισπρακτικών εταιριών ,δηλαδή τους τοκογλυφότερους των τοκογλύφων , πιό κουκουλοφόροι των κουκουλοφόρων της κατοχής , τους μαυραγοριτότερους των μαυραγοριτών ,”εργαζομένους”(Ακου εργαζόμενους !Αχαχαχαχα!) οι οποίοι :
1) Ή ηλίθιοι είναι ή
2) Γαυγίζουν και κουνούν την ουρίτσα τους εκεί που τρώνε και εκτός από το να κουνούν την ουρίτσα τους το πρωί , κάνουν και απλήρωτες υπερωρίες στα διάφορα “μπλογκς” μετά τη “δουλειά” . Μπράβο καλά μου σκυλάκια! Να προσέξουν όμως μη πάρουν ,κατά λάθος ,τηλέφωνο να “ενημερώσουν” από την ”δουλειά” τους τον ίδιο τους τον εαυτό (αν δεν τον έχουν κάνει ήδη ) , το σπίτι τους ,τη μάνα τους , συγγενείς ,φίλους, και συμ-πολίτες τους .Α, και τους αναγκασμένους σε απόπειρες αυτοκτονίας (340 περίπου,λόγω χρεών, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο . Δεκάδες εξ αυτών το έκαναν πράξη.) γιατί το τηλεφωνικό σύστημά τους είναι αυτόματο και τυφλό .Έτσι δηλώνουν όταν εκβιάζουν , ε συγνώμη, “ενημερώνουν για 3, 10 , 13 , 23 ,43 φορές τη μέρα αυτοί οι -του κοινού ποινικού δικαίου- “εργαζόμενοι”. Και όλα αυτά μπροστά στα παιδιά σου ,στο οικιακό σου άσυλο,στη δουλειά σου ,στους συγγενείς, και σε όσους σε γνωρίζουν.
Χρησιμοποιούν μεθόθους ψυχολογικής βίας που θα ζήλευαν και οι βασανιστές της χούντας .Ιδια ερώτηση, απειρες φορές, μέχρι να αποσπάσουν την ομολογία για το πότε θα τους πληρώσεις ανεξάρτητα με το άν έχεις η δεν έχεις .
Είναι προφανές ότι οι σχολιαστές τοκογλύφοι πέρα από τσόντα , τζόγο ,λαιφ στάιλ, τηλεοπτικά σκουπιδο-πρότυπα και παραλιακή δεν ξέρουν τίποτα άλλο . Αυτά ήξερε και αυτός που μπούκαρε στο Πολυτεχνείο 1973 και εν ψυχρώ δολοφόνησε τους εξεγερμένους . Αυτές τις ορδές απολιτίκ και ασυνείδητων καταναλωτών , ανήθικων και αδίστακτων παρτάκηδων θέλουν ως πελάτες αλλά και ώς “εργαζομένους “μετά, , οι συμμορίες των κακοποιών με τις γραβάτες ,δηλαδή, οι Ὀμιλοι Τραπεζών-Εισπρακτόρων-Δολοφόνων , και το διορισμένο πολιτικό τους προσωπικό.. .Αυτοί που εκλέχτηκαν τα τελευταία 35 χρόνια ντέ !
Και κάτι άλλο .Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι τους επιτρέπεται σε καθεστώς οικονομικής χούντας να υπερασπίζονται αυτά τα ανήθικα ασπόνδυλα ρεμάλια , λέγοντας οτι δεν φταίνε αυτοί , εργαζὀμενοι είναι , κ.λ.π. πρέπει να τους πώ πως δουλειές είναι αυτές που οι σπουδαίοι και άξιοι άνθρωποι σε αυτές προσφέρουν κάτι χρήσιμο και παράγουν αγαθά στο κοινωνικό σύνολο.
Π.χ. καθαρίστριες ,σκουπιδιάρηδες ,κηπουροί ,δάσκαλοι ,ταξιτζήδες ,γιατροί ,νοσοκόμες ,εργάτες , αγρότες ,πιλότοι ,ψαράδες ,ταχυδρόμοι πουτάνες,καλλιτέχνες,φιλόσοφοι,οικοδόμος,κτηνοτρόφοι, ξενοδόχοι,μπακάληδες,κουρείς και κ.λ.π. χρήσιμα και παράγωγικά επαγγέλματα .
Παραδοσιακή αξία και αρχή των έντιμων και άξιων ανθρώπων της δουλειάς . ‘’Να γίνεις χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία ’’λέγανε ,όχι χρήσιμος άνθρωπος στον τραπεζογραβατωμένο ληστή !
Θέλω να μου πεί ΕΝΑΣ , ΕΝΑ στοιχείο ,ένα κάτι ,που να με κάνει να αλλάξω γνώμη , ότι 10.000 καθάρματα “τοκογλυφο-εργαζόμενοι” μαζί με τους “τοκογλυφο-επιχειρηματίες” (Γιοί του Σιούφα , πού χού) των βρωμερών εισπρακτικών εταιριών τους προσφέρουν κάτι στο κοινωνικό σύνολο και όχι μόνο στα αφεντικά τους .
Πρέπει να ξέρετε ότι οι τραπεζο-ληστές με γραβάτα πουλάνε τα ανείσπρακτα δάνεια σε εταιρίες με έδρα συνήθως την κεντρική Ευρώπη(Εταίροιοιοιοι μας!) μόλις στο 10% της αρχικής αξίας τους.Τα εισπρακτο-κοράκια μας εδώ μετά έρχονται και σου λένε ότι σου κάνουμε διακανονισμό με π.χ. 50% της αξίας του δανείου.Ετσι πετυχαίνουν κέρδος 400 % για παράδειγμα.Δείτε εδώ.
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=07.12.2008,id=82821060
Το να εκβιάζουν παραβιάζοντας στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα , οι μαλάκες, για ποσά που σε καμμία περίπτωση δεν εισπράτονται ,είναι σαν να πηγαίνουν για κυνήγι ελαφιού στην έρημο.

Και τέλος ένα μήνυμα προς τα γιουσουφάκια “εργαζομένους”.
Το να έχεις ταξική συνείδηση σημαίνει να ξέρεις να υπερασπίζεσαι το συμφέρον και την αξιοπρέπεια της χρεωμένης μάνας ΣΑΣ ,του χρεωμένου άνεργου μπάρμπα ΣΑΣ , και των χρεωμένων από ανάγκη , συνανθρώπων ΣΑΣ . Αυτό γίνεται διαβάζοντας .
Κάποια μέρα θα χτυπήσουν και για ΕΣΑΣ οι καμπάνες και ίσως τότε να μην έχει μείνει κανείς να σας συμπαρασταθεί .(Κάπως έτσι έλεγε ο Μπέρτολτ Μπρέχτ ).

Περιμένω εναγωνίως την ημέρα και σύντομα πλησιάζει ,όπου θα βγούν να διαμαρτητηθούν για απολύσεις στην “τίμια” δουλίτσα τους . Ε ρε γιαούρτια που έχουν να πέσουν !!!!!
Και μή δώ συντρόφους μου απέξω να τους υπερασπίζονται για τα ψηφαλάκια τους ,γιατί τότε ναί, η πολιτική μου θέση θα αλλάξει απογοητευτικά ριζικά .

A.τ.Π.

TRUELIES:

Δεν υπάρχουν σχόλια: