Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ?

«Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας θα πάρουν και την απάντησή τους» προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι εκείνοι που ισχυρίζονται ανώνυμα όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται, θα διαψευστούν εκ των πραγμάτων.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
ΤΑ BLOGS ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?
ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ??
ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?
Η ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ?
ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ



Το βίντεο είναι από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, την Τρίτη 4 Μάη 2010. Ο βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, κάνει φοβερές αποκαλύψεις για τα ΜΜΕ:
1) Στο 1:20 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο Διοικητής του ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γι' αυτό τον κράτησε στην θέση του ο Τζέφρυ, αν και ήταν διορισμένος από τον Καραμανλή.
2) Στο 0:12 του βίντεο μαθαίνουμε ότι τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!..
3) Στο 1:40 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο ξάδερφος του Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης, κάνει πανάκριβα ταξιδάκια από το Λάς Βέγκας στο Θιβέτ.
4) Τέλος, στο 1:48 του βίντεο, ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ανοιχτά ότι οι Έλληνες δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή και δεν θ' αφήσουν τίποτε όρθιο!..
Άνεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: