Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Σημαντική μείωση τραπεζικών καταθέσεων

Σημαντική εκροή τραπεζικών καταθέσεων κατά 10,6 δισ. ευρώ, στο πρώτο τρίμηνο του 2010, καταγράφουν και τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως γράφει σήμερα η «Ναυτεμπορική», η αβεβαιότητα των δημόσιων οικονομικών και η φημολογία περί χρεοκοπίας της χώρας, που ήταν ιδιαίτερα έντονη στους πρώτους μήνες του 2010, αλλά και η ύφεση που περιόρισε επιχειρηματικά κέρδη και εισοδήματα, οδήγησε σε μείωση των τραπεζικών καταθέσεων.

Σύμφωνα με την ΤτΕ, το υπόλοιπο των τραπεζικών καταθέσεων, στο τέλος Μαρτίου, ανήλθε σε 227,2 δισ. ευρώ, από 237,8 δισ. ευρώ, που ήταν στο τέλος Δεκεμβρίου 2009, σημειώνοντας μείωση κατά 10,6 δισ. ευρώ ή κατά 4,5%.

Η τάση μείωσης ήταν ιδιαίτερα έντονη τον Ιανουάριο, όταν μειώθηκαν οι καταθέσεις κατά 5,1 δισ. ευρώ, το Φεβρουάριο μειώθηκαν επίσης κατά 3,3 δισ. ευρώ και το Μάρτιο η μείωση των καταθέσεων ανήλθε σε 2,2 δισ. ευρώ.
Ναυτεμπορική
http://athenstock.blogspot.com
Σημ.axinosp:Από τρίτη 1η Ιουνίου να δείτε μείωση καταθέσων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: