Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Τους καταγγέλουμε σε σας που μας διαβαζετε. Είναι αδιστακτοι προκειμένου να πάψουμε να τους ξεβρακώνουμε καθημερινά! Μας έκαναν πρόταση για κρατική δι

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΚΡΙΜΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ...


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕ MAIL ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!


ΤΟ MAIL AYTO KARAΤΣΕΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.


ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ:
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ (ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ) ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ....


ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ BLOGGERS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ.
"ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ" ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΑΣ ...


ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.
ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ !!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, Ο ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ.


ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ...
http://cretanpatriot.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: