Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Μαύρη αγορά για χρυσές λίρες κοντά στο… Χρηματιστήριο Αθηνών!

Της Ελευθερίας Κούρταλη
Oι πανικόβλητοι Έλληνες πληρώνουν τον χρυσό πάνω από 1.700 δολάρια την ουγγιά, δηλαδή με premium που ξεπερνά το 40%, λόγω των όλο και πιο έντονων φόβων για την πιθανότητα στάσης πληρωμών της Ελλάδας. Μαύρη αγορά για χρυσές λίρες, μαθαίνουμε, έχει στηθεί μάλιστα κοντά στο Χρηματιστήριο Αθηνών!

Ο φόβος που διατρέχει τον ελληνικό λαό είναι ότι η κυβέρνηση της χώρας μπορεί να κυρήξει default στο χρέος της. Αυτό τονίζει σε άρθρο της η coinupdate.com, μία ιστοσελίδας η οποία είναι αφιερωμένη στους συλλέκτες νομισμάτων και παρέχει άρθρα, νέα και πληροφορίες γύρω από τα νομίσματα, και επισημαίνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος πουλά μία ουγκιά χρυσού έναντι τουλάχιστον 1.700 δολαρίων ( δηλαδή 40% υψηλότερα από την spot τιμή) και μάλιστα οι τιμές στη μαύρη αγορά είναι ακόμη υψηλότερες.

Οπως σημειώνει το άρθρο, από το 1965, η ελληνική κυβέρνηση έχει επιβάλει περιορισμούς στο trading της χρυσής λίρας Αγγλίας (περιεκτικότητας σε χρυσό 0,2354 ουγκιά). Παρά όμως αυτούς τους περιορισμούς, η Τράπεζα της Ελλάδας ανακοινώνει ότι πουλά, σε μέσο όρο, περισσότερα από 700 νομίσματα την ημέρα στους πανικόβλητους Έλληνες.

Κατά το πρώτο τετράμηνο του 2010, η ΤτΕ πούλησε πάνω από 50.000 νομίσματα στο κεντρικό της κτίριο στην Αθήνα. Τραπεζίτες μάλιστα εκτιμούν ότι άλλα 100.000 νομίσματα τουλάχιστον, άλλαξαν χέρια στη μαύρη αγορά.

Οπως αναφέρεται, η Τράπεζα της Ελλάδα έχει λάβει μέχρι και 409 δολάρια ανά νόμισμα, δηλαδή πάνω 1.700 δολάρια ανά ουγγιά χρυσού! Οι τιμές που καταβάλλονται για τη μαύρη αγορά υπολογίζεται ότι είναι ακόμη υψηλότερες.

Οπως σημειλωνει το άρθρο, ένα πολύ δημοφιλές σημείο για πλανόδιους πωλητές να πωλούν τα νομίσματά τους, η μαύρη αγορά δηλαδή, είναι κοντά στο… Χρηματιστήριο Αθηνών. Εκεί οι έμποροι περιμένουν τους πολίτες να φέρουν τις ρευστοποιήσεις τους από μετοχές και ομόλογα για να αγοράσουν κάτι που θεωρείται ένα ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο, έστω και αν το… χρυσοπληρώσουν.

Το coinupdate.com καταλήγει σημειώνοντας πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως και ορισμένες τοπικές αμερικάνικες κυβερνήσεις, όπως αυτή της Καλιφόρνια, είναι στην ίδια ή και σε χειρότερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με την Ελλάδα. Πόσο καιρό θα πάρει λοιπόν πριν αρχίσουν και οι αμερικάνοι να περιμένουν στην ουρά για να πληρώσουν εξωφρενικά ποσά για να αποκτήσουν χρυσά ή και ασημένια νομίσματα, αναρωτιέται το άρθρο. Οπως τονίζεται, δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που πλέον εκτιμούν πως οι μέρες αυτές έρχονται και μάλιστα σύντομα, για ότι θα σημαίνει αυτό για το πολύτιμο μέταλλο…
http://www.newstrap.gr
Σημ.axinosp:Περιμένετε από Τρίτη 1η Ιουνίου τι πανικός θα γίνει με τις λίρες !!

1 σχόλιο:

Camilla Karlsen είπε...

ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

Τι προσφέρουμε;
Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com