Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τζάμπα άντρες

Αναρτήθηκε από Simple Man
Έχω να επιλέξω ανάμεσα σε έναν σοσιαλιστή και σε έναν ακροδεξιό. Ανάμεσα σε έναν Μεσογειακό και έναν Βόρειο, σε έναν Έλληνα και σε έναν Ευρωπαίο. Αν το κάνω συναισθηματικά η επιλογή θα είναι εύκολη. Αν το κάνω με συνείδηση του τι θέλω να ακούσω η επιλογή είναι επίπονη. Όταν όμως μιλάμε για αλήθειες πρέπει να ξέρουμε να βάζουμε στην άκρη το συναίσθημα. Θα επιλέξω τον ακροδεξιό Βρετανό ευρωβουλευτή, Νάιτζελ Φάρατζ, που ζήτησε τον λόγο με λεβεντιά (ακόμη και αν η λέξη αυτή δεν υπάρχει στο αγγλικό λεξιλόγιο) από τον πρόεδρο της Ε.Ε, Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ.: "…από τότε που αναλάβατε έχουμε δει την Ελλάδα να υποβιβάζεται, σε τίποτα περισσότερο από ένα προτεκτοράτο. Κύριε, δε νομιμοποιήστε επ’ ουδενί να κατέχετε αυτή τη θέση, και μπορώ να πω με σιγουριά, ότι μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της πλειοψηφίας του βρετανικού λαού που λέει: «Δεν σας γνωρίζουμε δεν σας θέλουμε κι όσο πιο σύντομα αποσυρθείτε, τόσο το καλύτερο»".
Προτεκτοράτο λοιπόν. Αυτή είναι η αλήθεια από έναν εκπρόσωπο μιας Δύναμης που ξέρει καλά το πώς στήνονται τα προτεκτοράτα. Ήρθε ο ψυχρός και γκρίζος Άγγλος να ζητήσει εξηγήσεις από την ευρωπαϊκή εξουσία για το ποιο σκηνικό στήνεται παγκοσμίως, με τις ευλογίες της Ε.Ε, πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων. Όταν λοιπόν τις τελευταίες ημέρες έχουν ξαμολύσει τα ελληνικά βουλευτικά τσοπανόσκυλα σε κάμπους και ραχούλες για να καθησυχάσουν τον λαό ότι «και οι ίδιοι ως βουλευτές λαός είναι», κάνουν άτιμο παιχνίδι. Διότι οι εκλεγμένοι γνωρίζουν αυτό που γνωρίζει και ο Άγγλος ευρωβουλευτής. Μόνο που αν και ορκίστηκαν να προφυλάσσουν τον λαό αλλά και να υπερασπίζονται τα δίκαιά του, ρίχνουν στάχτη στα μάτια του. Τα λαϊκά παιδιά της διπλανής πόρτας με το σοσιαλιστικό σηματάκι στο πέτο μπροστά σε ένα αγγλάκι που δεν μάτωσε τα γόνατά του σε αλάνες αλλά σε γκαζόν, μοιάζουν με αντρικές καρικατούρες.
Γιατί λοιπόν δεν λένε την αλήθεια στον λαό που τους ψήφισε παρά μόνο παίρνουν οδηγίες από ένα ύπουλο σύστημα για το πώς θα οδηγήσουν το κοπάδι στην σφαγή; Διότι αν δεν ισχύει ότι το σχέδιο είναι προμελετημένο και ότι για Προτεκτοράτο ούτε λόγος, γιατί δεν έπιασαν από το γιακά τον φλούφλη Άγγλο, ζητώντας του τον λόγο; Η απάντηση είναι απλή. Για να ζητήσεις τον λόγο πρέπει να έχεις balls. Όχι εκείνα με τα κεφτεδάκια. Τα άλλα, αυτά που οι εκλεγμένοι σοσιαλιστές τα θυμούνται μόνο όταν μιλάνε σε έναν ήδη πολιτικά ευνουχισμένο λαό.

Σημ.axinosp:Φτάσαμε σε τέτοια ξεφτίλα με το ΠΑΣΟΚ που από την μια, το Τραπεζικό Citi του Λονδίνου η μοναδική βαριά Βιομηχανία της γηραιάς Αλβιώνας να κερδοσκοπεί εναντίον της Ελλάδας και από την άλλη τύποι σαν τον φλούφλη τον Φάρατζ να μας υπερασπίζονται στο Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά θα τα πούμε τα δύο λογάκια την 1η Ιούνη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: