Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

"Το ξεπούλημα της Ελλάδας"

"Οχι,δε πληρωνετε παραπανω λεφτα για να πληρωσετε τα κλεμμενα που κλεψαν καποιοι πολιτικοι.
Αν την Ε.Ε. η το Δ.ΝΤ. τoυς ενδιεφερε να γυρισουν τα κλεμενα λεφτα,τοτε θα πηγαινε στα δικαστηρια αυτους που τα πηραν και θα εκανε κατασχεση των λογαριασμων τους.

Οχι,δε πτωχευσαι ξαφνικα μεσα σε 1 χρονο η Ελλαδα τη στιγμη που ειχε σταθερη ανοδο απο το 2000 και επειτα,και εφτασε σε σημειο το 2008 να εχει το ταμειο του κρατους τα διπλασια κερδη.

Το 2009 οπου η Ελλαδα "πτωχευσε" παρατηρηθηκε μοναχα μια μειωση του Α.Ε.Π στο 0.02%,ποσοτο γελοιο.

Ο λογος που πληρωνουμε περισοτερα λεφτα,ειναι επειδη η Ελλαδα πλεον εξουσιαζεται και κυριαρχειται απο ξενο κατακτητη,και οχι απο τους ελληνες.
Ο 3ος παγκοσμιος πολεμος εχει ηδη αρχισει,και ειναι οικονομικος.
Πλεον δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις αμεση βια κρουσης μεσω πυροβολων οπλων,αλλα με τις καταλληλες προυποθεσεις που εχεις δημιουργησει να κατακτας θεσμοθετικα και οικονομικα τους αντιπαλους σου,προκειμενου να δουλευουνε για σενα,και να σου παρασχουν τα μεγαλοπρεπη ποσα που θες.
Να τους εχεις σκλαβους σου.
Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα ελενχεται απο τους οργανισμους της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. τα οποια ειναι υποχειρια των G20,των 20 πιο ανεπτυγμενων χωρων οι οποιες καθε χρονο κανουν το καθιερωμενο τους meeting οπου καθοριζουν απο κοινου τις πραξεις τους,δηλαδη τι θα συμβει στο κοσμο.
Οι 2 οργανοσεις που προαναφεραμε εχουν συναψει συμφωνια με τον ελληνα προθυπουργο οπου πλεον τους παρεχεται η εξουσια επι των εσωτερικων θεματων της Ελλαδας.
Οι νομοι οπως η αυξηση των φορων,η μειωση των συνταξεων,η αυξηση των χρονων εργασιας,η περικοπη επιδοματων κτλπ,αποφασιζωνται απο τους Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.,τα οποια απαρτιζουν τη Παγκοσμια Τραπεζα.
Σημερα αποφασιζουν για τις ζωες μας στα meeting των g20,και οι αποφασεις ανακοινωνονται απο τα εκτελεστικα τους οργανα τα οποια εν συνεχεια μας επιβαλλουν το θελημα τους.
Δεν αποφασιζει ο ελληνας για τη ζωη του.
Δεν εχει εξουσια ο λαος εις το λαο,δηλαδη δεν αποφασιζει ο ιδιος τη μοιρα του.
Δεν υπαρχει δημοκρατια.
Για τον ελληνικο λαο,δεν αποφασιζει ουτε καν ο προθυπουργος της Ελλαδας και οι υπουργοι του.Οι υπουργοι ειναι υπαλληλοι των g20.
Aκολουθουν εντολες.
Η Ελλαδα παραδοθηκε στον κατακτητη αναιμακτα,και χωρις πολεμο.
Χωρις αντισταση,ειπαμε πως ΝΑΙ δεχομαστε να παραχωρησουμε την εξουσια της Ελλαδας,ΝΑΙ δεχομαστε να μας επιβαλλουν φορους,νομους,και μετρα που επιθυμουν,χωρις να μας ρωτησουν.ΝΑΙ ειμαστε καλα παιδια,και δεχομαστε να δουλευουμε απο οταν θα εχουμε την σωματικη ικανοτητα μεχρι να πεθανουμε,για να πληρωνουμε τους g20,και να ζουμε με δυσκολια με μονο τις βασικες ανθρωπινες αναγκες,χωρις ζωη,χωρις πρωτοβουλια και ελευθερεια,χωρις ανεξαρτησια,χωρις διασκεδαση,χωρις δικαιωματα.
Αυτη τη στιγμη καποιοι κοστουμαρισμενοι σε ενα γραφειο στις Βρυξελλες,συζηταν μεσω τηλεσυνδιασκεψης με ακριβους υπολογιστες με webcams,και αποφασιζουν το μελλον μας.
Αποφασιζουν τους νομους της Ελλαδας,το πως θα ζουμε εμεις οι ελληνες,τι θα τρωμε,τι μισθο θα παιρνουμε,ποσα χρονια θα δουλευουμε,και φυσικα που πηγαινουν τα λεφτα μας.
Εμεις εδω ερμαια και τυφλοι σκλαβοι εργαζομαστε για να τους παρεχουμε οτι μας ζητησουν.
Ειναι οι αφεντες μας.
Ειναι αυτοι που προτιμησαν να μας χαρισουν τη ζωη με το να μη μας κανουν πολεμο,και σε ανταλλαγμα μας καταδικασαν να ειμαστε σκλαβοι τους και να εργαζομαστε ζωντας μαυρη ζωη για να περνανε αυτοι καλα.
Η Ελλαδα,χωρις πολεμο ηταν η πρωτη χωρα που παραδοθηκε στην Παγκοσμια Αυτοκρατορια που θα επιβληθει οικονομικα σε ολο το κοσμο.
Φυσικα οχι μονο η Ελλαδα,αλλα και αλλες χωρες με τη σειρα τους μια-μια θα υποκυπτουν και θα παραχωρουν
την εξουσια τους στο ΔΝΤ η στην ΕΕ (το ιδιο πραμα ειναι).
Αν ο Χιτλερ ηταν μια φορα δικτατορας,τοτε οι σημερινοι αυτοκρατορες ειναι 5 φορες δικτατορες.
Γιατι ο Χιτλερ εκανε τον πολεμο του φανερα.Οι νεοι εξουσιαστες την κανουν ομως υπουλα.
Φυσικα οι νεκροι του πολεμου δε θα ειναι απο σφαιρες..
Θα ειναι ομως νεκροι οπως ανθρωποι που θα πεθανουν απο τη πεινα λογο του οτι δε θα υπαρχουν δουλειες για να δουλεψεις.
Θα ειναι νεκροι οπως ηλικιομενοι που πλεον η συνταξη τους δε θα τους φτανει για να επιβιωσουν,και δε θα μπορουν πλεον να κανουν κατι για να βγαλουν λεφτα αρκετα για επιβιωση.
Θα ειναι αρρωστοι οπου το κρατος δε θα τους πληρωνει τα φαρμακα.Θα ειναι ορφανα παιδια,μιας και το κρατος εκοψε το επιδομα ορφανων.
Οποιος δεν ειναι ικανος να παρεχει εργασια,ειναι περιτος για το συστημα.
Καταναλωνει πορους χωρις να προσφερει,και το συστημα τον αντιμετωπιζει ως παρασιτο,και ετσι δρα χωρις ανθρωπινα συναισθηματα και αναστολες.
Οποιος δε μπορει να εργαστει θα πεθαινει.
Αλλα επισης λογο του οτι η Γη πλεον δε μπορει να παραγει αρκετο ψωμι για ολους,πρεπει να πεθανουν και αλλοι απο τη πεινα,προκειμενου οσοι μεινουν ζωντανοι (οι πλουσιοι) να εχουν εξασφαλισμενο το ψωμι τους και να ζησουν μια ποιο ανετη και ασφαλη ζωη.
Σκοπος τους ολος ο κοσμος να ειναι υποχειριο τους και να μπορουν να κανονιζουν τους νομους καθε χωρας.
Εν καιρω,θα εγκαθιδρυθει και το παγκοσμιο νομισμα,το οποιο θα ελενχεται απο τη Παγκοσμια Τραπεζα.
Μετα σε ολο το κοσμο θα εχουμε τα ιδια χρηματα,και θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα."
http://www.hiphop.gr
troktiko
Σημ.axinosp:Αγνοήστε λίγο την σύνταξη, την μη ύπαρξη τόνων και τα ορθογραφικά του Hiphop αλλά γουστάρω που γράφουν έτσι, γιατί το κείμενο δείχνει θυμό, αξιοπρέπεια, τσαμπουκά, γραμένο στο πόδι αυτή την στιγμή, αληθινό, λαικό, που κανένας κρατικοδίαιτος διανοούμενος δεν έχει τα αρχίδια να γράψει και να πεί τα πράγματα με το όνομα τους, στις κωλοφυλάδες της Κατοχικής Κυβέρνησης του ΔΝΤ.
Respect αυτό είναι το μόνο που βρίσκω να πώ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: