Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Μαντέλης καταδικάστηκε

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους Έλληνες η φυγή του Τάσου Μαντέλη στο Αζερμπαϊτζάν, μετά την παραδοχή του πρώην υπουργού πως η πολιτική του καριέρα είχε ως χορηγό τη Siemens. Μην ανησυχείτε, ο κ. Μαντέλης θα τιμωρηθεί παραδειγματικά:

Μια ομάδα οργισμένων πολιτών κατέφυγε σε έναν πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Αζερμπαϊτζάν, με αποστολή να εκτελέσει τον κ. Μαντέλη.

Ο πληρωμένος δολοφόνος έχει καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και η αμοιβή του είναι μόνο 500 ευρώ, συν τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής στο Μπακού. Αυτήν την εποχή, υπάρχει μεγάλη ανεργία στον κλάδο των πληρωμένων δολοφόνων και σκοτώνουν για μια τυρόπιτα.

Η δολοφονία του κ. Μαντέλη θεωρείται εύκολη υπόθεση, γιατί το Αζερμπαϊτζάν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Αν η Ελλάδα –που είναι και στην Ευρωπαϊκή Ένωση- είναι τέτοιο κωλοχανείο, φανταστείτε πως είναι το Αζερμπαϊτζάν. Άλλωστε, αν ήταν σοβαρή χώρα, θα έπαιρναν τον Μαντέλη να δουλεύει γι’ αυτούς;

Ο δολοφόνος θα γαζώσει τον κ. Μαντέλη με ένα Καλάσνικοφ, μετά θα του κόψει τα αρχίδια και θα του τα βάλει στο στόμα. Θα το κάνει, βέβαια, να μοιάζει σαν ατύχημα…

Η δολοφονία του Τάσου Μαντέλη θα λειτουργήσει παραδειγματικά για τους διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς, αλλά και για όλα αυτά τα μουνόπανα των καναλιών που τον είχαν κάθε μέρα στα παράθυρα -έχοντας πάρει τις μίζες τους-, αλλά τώρα κάνουν πως δεν τον ξέρουν.
Πιτσιρίκος

1 σχόλιο:

παλιοχώριατος είπε...

... και τότε ρίξανε το κλήρο,
να δούνε ποιος, ποιος θα φαγωθεί,
να δούνε ποιος, ποιος θα φαγωθεί,
ο-ε-ο-ε, ο-ε-ο-ο

κι ο κλήρος πέφτει στο Μαντέλη,
κι ο κλήρος πέφτει στο Μαντέλη
που είχε πάρει τα λιγότερα
που είχε πάρει τα λιγότερα
ο-ε-ο-ε, ο-ε-ο-ο