Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ρωσία: Ύποπτες μεταφορές χρημάτων ύψους $3,8 τρισ. το 2010

Σημαντικές εκροές κεφαλαίων παρατηρήθηκαν στους πρώτους εννέα μήνες του 2010 στη Ρωσία, με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αναφέρουν στην εποπτική αρχή υπερδιπλάσιο αριθμό ύποπτων συναλλαγών, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Πιο αναλυτικά, ύποπτες συναλλαγές ύψους 120 τρισ. ρουβλιών (3,8 τρισ. δολαρίων) ανέφεραν στην εποπτική αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ρωσίας στο πρώτο εννεάμηνο του 2010, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο σημερινό δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Kommersant.

Οι Ρώσοι επιχειρηματίες έβγαλαν στο εξωτερικό εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια στα χρόνια μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ωστόσο το υπέρογκο ποσό των ύποπτων συναλλαγών που παρατηρήθηκαν το 2010 εγείρει ανησυχίες σημαντικής αύξησης κεφαλαιακών εκροών και μαύρου χρήματος.

Η Kommersant επικαλείται εκπρόσωπο της εποπτικής αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, ο οποίος λέει ότι οι τράπεζες, οι ασφαλιστικές και οι εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών προχώρησαν σε 5,6 εκατ. αναφορές για ύποπτες συναλλαγές στους πρώτους εννέα μήνες του έτους.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο όγκος των ύποπτων συναλλαγών εμφανίστηκε υπερδιπλάσιος έναντι των 57 τρισ. ρουβλιών που αναφέρθηκαν στο αντίστοιχο περσινό διάστημα και είναι τριπλάσιος από το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ρωσίας.


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Οι κλέφτες Τραπεζίτες ρούφηξαν με το μπουρί της σόμπας το πλούτο της Ρωσίας, στο όνομα της ελεύθερης οικονομίας της αγοράς, ο Πούτιν βέβαια κάνει τουμπεκί για το όλο ζήτημα !!

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Ύποπτες;;; Μα, pourquois παρακαλώ;;; Ας ρωτήσουν εμάς που έχουμε μεγάάάάάαάλη πείρα πάνω στο θέμα, να τους εξηγήσουμε!