Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ελτον Τζον έγινε πατέρας

Μια παρένθετη μητέρα έκανε δώρο ανήμερα τα Χριστούγεννα στον Ελτον Τζον και τον σύντροφό του το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ονόματι Ζάκαρι....Όσο για το επίθετό του, είναι λίγο πιο πολύπλοκο.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί του Έλτον Τζον και του Καναδού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φέρνις, οι οποίοι είναι ζευγάρι από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το 2005 επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτική ένωση.
Ο Ελτον Τζον είχε θελήσει το 2009 να υιοθετήσει τον μικρό Λεβ από το Ντόνετσκ, ο οποίος είναι φορέας του HIV. Η νομοθεσία της Ουκρανίας δεν του το επέτρεψε

«Είμαστε πανευτυχείς και χαρούμενοι για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Ο Ζάκαρι είναι υγιής και πάει πολύ καλά και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γονείς» φέρεται να δήλωσε το ζεύγος.

Το αγοράκι θα ονομάζεται Ζάκαρι Τζάκσον Λέβον Φέρνις-Τζον.

O εκπρόσωπος του 63χρονου Έλτον Τζον επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό US Weekly, διευκρινίζοντας ότι δεν θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία που έκαναν με τη γυναίκα που δέχτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα.

Ο Τζον και ο Φέρνις είχαν προσπαθήσει πέρσι να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από την Ουκρανία που ήταν φορέας του AIDS όμως δεν τα κατάφεραν αφού η νομοθεσία της χώρας δεν τους το επέτρεψε.
Έθνος
Σημ.axinosp:Το "Εγώ πότε θα γίνω μάνα!!" σλόγκαν της ηθοποιού, Δήμητρας Παπαδοπούλου απαντήθηκε.
Φράγκα να έχεις και γίνεσαι και μάνα και πατέρας και ότι γουστάρεις στον Καπιταλισμό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: