Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Λοβέρδος σε σκληρή κριτική για τους αντιρρησίες

Σκληρή κριτική στους συναδέλφους του στο ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν ανοιχτά με τις επιλογές της κυβέρνησης στην οικονομική πολιτική, άσκησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα… «βρεγμένες κότες»!

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Φλας, ο υπουργός Υγείας ανέφερε συγκεκριμένα για την στάση των διαφωνούντων:

«Αναγνωρίζω τα λάθη και τις καθυστερήσεις μας, υπογραμμίζω όμως ότι έχουμε βοηθήσει στη σωτηρία της χώρας κι έχουμε βοηθήσει την Ελλάδα να βρει έναν δρόμο. Μπορεί αυτός ο δρόμος για πρώτη φορά να είναι σε βάρος της παρούσας γενιάς αλλά είναι υπέρ των επομένων γενεών. Γι’ αυτό και διαφωνώ με συναδέλφους μου οι οποίοι εμφανίζονται σα βρεγμένες κότες, δηλαδή κάνω κάτι αλλά ντρέπομαι γι’ αυτό. Γιατί ντρέπεσαι γι’ αυτό; κάνεις κάτι που βοηθάς τη χώρα».

Όσον αφορά τον ίδιο τόνισε ότι «με πολύ μεγάλη ένταση» στηρίζει την κυβερνητική πολιτική . Κι όλα αυτά συμβαίνουν αμέσως μετά την εν μέσω «γκρίνιας» ψήφιση του προϋπολογισμού από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και λίγες μέρες μετά τις διαφωνίες στο υπουργικό συμβούλιο.

Madata.gr
Σημ.axinosp:Εδώ διαφωνώ με το Κατοχικό υπουργό, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είναι βρεγμένες κότες , είναι λειράτες κότες που έτσι και αλλιώς το ξύλο που θα φάνε Χριστουγεννιάτικα από τους συγχωριανούς τους, θα έχουν να το θυμούνται χρόνια !!

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Επιτέλους και μία ειλικρινής δήλωση! Είναι η πρώτη φορά που ακούω μέλος της κατοχικής κυβέρνησης να λέει ανοιχτά ότι αυτή η γενιά θα πεθάνει σκλαβωμένη προς όφελος της επομένης! 'Οποια γενιά και να εννοεί από τις "τρέχουσες", δηλαδή είτε εννοεί τη γενιά των σημερινών εικοσάρηδων, είτε των εξηντάρηδων, μας το πετά στα μούτρα: ούτε σε 20 χρόνια δεν θα έλθει η "ανάκαμψη"!!! Καλά, εμείς το ξέραμε, ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΕ;;;