Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 30 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.Η ΑΦΙΣΑ "ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"ΚΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΛ.ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ ΠΛ.ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ 40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ!ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΛ.ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Β.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΡΟΛΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

Η ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.,..

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
IndyMedia

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

σύζΥγος
κοΛΛήθηκε
αφισοκόΛΛηση
ΚολΟκοτρώνης
Λίγη ορθογραφία βρε σύντροφοι!
Πάντως είδα και κανα-δυο ονόματα στη λίστα, που τους έχω ακούσει πολλές φορές να καταφέρονται κατά του Μνημονίου και από την αρχή, όχι μόνο τώρα που ο σώζων εαυτώ σωθήτω! Ταυτόχρονα, ΔΕΝ είδα το όνομα της Έλλης Στάη (που έχει και portal), ούτε της Παναγιωταρέα (στην οποία, ως φορολογούμενοι πολίτες και καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος πληρώνουμε 3 μισθούς!)... Γενικώς λείπουν ονόματα από την ΕΡΤ, ή μου φαίνεται;