Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα με χιόνι ελπίζει να κάνει φέτος η... Αυστραλία

Οι παγωμένοι άνεμοι που φυσούν από την Ανταρκτική εμποδίζουν το καλοκαιρινό ξύπνημα των αγριολούλουδων στην ανατολική Αυστραλία και υπόσχονται για φέτος σπάνια λευκά Χριστούγεννα.
Στη Νέα Νότια Ουαλία και τη Βικτώρια, στις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας, τα χιονοδρομικά κέντρα πανηγυρίζουν για τα δέκα εκατοστά χιονιού των τελευταίων ημερών, αντί να κλείνουν για το καλοκαίρι του νοτίου ημισφαιρίου.
Το φαινόμενο είναι ασυνήθιστο σε μια περιοχή όπου οι αρχές Δεκεμβρίου φέρνουν το αποκορύφωμα της ανθοφορίας.
«Ελπίζουμε ότι [το κρύο] θα διαρκέσει ακόμα πέντε μέρες για να κάνουμε λευκά Χριστούγεννα» δήλωσε η Μισέλ Λόβιους, διευθύντρια ξενοδοχείου στο Σάρλοτ Πας της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Οι μετεωρολόγοι διευκρίνισαν πάντως ότι η χιονόπτωση δεν είναι πρωτοφανής για τις αρχές Δεκεμβρίου, οπότε καταγράφονται άνεμοι από τον παγωμένο Νότιο Ωκεανό.
«Δεν είναι ασυνήθιστο να πέφτει λίγο χιόνι στις υψηλές κορυφές της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Βικτώριας κάθε ένα με δύο χρόνια [αυτή την εποχή]» ανέφερε ο Γκραντ Μπίαρντ της αυστραλιανής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Παγωμένος αέρας που πνέει με ταχύτητες έως και 100 χλμ. την ώρα έφτασε μέχρι το Σίδνεϊ, όπου η θερμοκρασία στα περίχωρα έπεσε στους 9,8 βαθμούς Κελσίου.
Διαφορετική κατάσταση επικρατεί στη δυτική πλευρά της Αυστραλίας, όπου οι χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 50 ετών απομόνωσαν την πόλη του Κάρναρβον, 900 χλμ βόρεια του Περθ.
(neoskosmos.com)
ONLINE-PRESS
Σημ.axinosp:Αυτή την εποχή στην Αυστραλία κλείνουν τα σχολεία και οι επιχειρήσεις για τις δικές τους καλοκαιρινές διακοπές, με 10 βαθμούς άντε να κάνεις μπάνια στην θάλασσα. Αυτή την διαροή στο Κόλπο του Μεξικού θα την πληρώσουμε ακριβά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: