Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Στρος - Καν στη Βουλή

Η απόφαση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να εμφανισθεί ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής αποτελεί μια πολύ καλή χειρονομία από την πλευρά του. Ο κ. Ντομινίκ Στρος - Καν θα απαντήσει στις ερωτήσεις των Ελλήνων βουλευτών και θα δώσει εξηγήσεις για ό,τι αφορά το Μνημόνιο και την πολιτική του ΔΝΤ. Σε μία χώρα όπου η συνωμοσιολογία και η δαιμονοποίηση δίνουν και παίρνουν, πρόκειται για μια πρώτης τάξης ευκαιρία προκειμένου να ερωτηθούν τα πάντα, αλλά και να απαντηθούν οι αιτιάσεις διαφόρων. Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι η εμφάνισή του θα διεξαχθεί χωρίς εκδηλώσεις βίας και πως θα βοηθήσει τους Ελληνες πολιτικούς να αντιληφθούν την πραγματική κατάσταση της χώρας.
Καθημερινή
Σημ.axinosp:Η απάντηση μας γιαυτό το πούστη!!

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Για να δούμε αν θα πάει κανείς "εξεγερμένος" σήμερα να κάψει τους σκουπιδοτενεκέδες έξω από τη Βουλή... Να δούμε και αν θα πέσει και καμμία μολότωφ πάνω στη λιμουζίνα του λεχρίτη (την οποία, στοιχηματίζω, εμείς πληρώνουμε, δε νομίζω να έφερε τη δική του)! Θα δείτε που η χώρα των ΜάουΜάου θα αποδείξει πόσο πειθήνια είναι, σήμερα, που οι εξεγερμένοι πήγαν για ξεκούραση μετά το ολοήμερο χθεσινό ξεφάντωμα! Πάντως ελικόπτερα δεν ακούω... ΤΟΣΟ σίγουροι είναι για την κατάντια μας!!!