Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κλείστε τις Γαμημένες Τράπεζες τώρα !!


«Βέτο» τραπεζιτών σε «κούρεμα» πιστωτών!
Το δικό τους «βέτο» σε ενδεχόμενο «κούρεμα» πιστωτών της Ελλάδας, δηλαδή στη μείωση της ονομαστικής αξίας του ελληνικού δημόσιου χρέους, προβάλλουν στις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι Έλληνες τραπεζίτες. Έτσι, η κυβέρνηση φέρεται να προτείνει στις Βρυξέλλες μια αναδιάρθρωση χρέους προς τον ιδιωτικό τομέα, που θα προωθηθεί μέσα στο 2013, με βασικούς άξονες την επιμήκυνση της διάρκειας των δανείων και τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού.
4 τράπεζες σε τιμή ευκαιρίας … 11 δις. ευρώ!
Σε όρια πρωτοφανούς απαξίωσης κινούνται πλέον οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών: μετά τη χθεσινή απογοητευτική συνεδρίαση, που έφερε το Γενικό Δείκτη σε επίπεδα 1998, όταν άρχιζε η μεγάλη ανοδική κούρσα ενόψει της ένταξης στην ευρωζώνη, η χρηματιστηριακή αξία των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών μόλις που ξεπερνά τα 11 δις. ευρώ!
BanksNews.gr
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ 100 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ!

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Είναι γνωστό, πως εδώ και πάρα πολλούς μήνες, η διεθνής διατραπεζική αγορά βραχυπρόθεσμων πιστώσεων, είναι ως επί το πλείστον κλειστή για τις ελληνικές τράπεζες. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank, που και αυτές όμως καλύπτουν μικρό μόνο μέρος των αναγκών τους μέσω ανοιχτών γραμμών πίστωσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως, οι ελληνικές τράπεζες διατηρούνται στη ζωή, αντλώντας ρευστότητα από την ΕΚΤ, με το σκανδαλώδες επιτόκιο του 1%. Αυτή τη στιγμή, τα βραχυπρόθεσμα και συνεχώς αναχρηματοδοτούμενα (δλδ ανανεούμενα) δάνεια που έχουν αντλήσει οι ελληνικές τράπεζες από την ΕΚΤ, φτάνουν τα € 95 δις.

Το πρόβλημα για τους τραπεζίτες, ξεκινάει από το γεγονός, πως η χρηματοδότηση τους από την ΕΚΤ, γίνεται με την καταβολή ενεχύρων. Τα ενέχυρα αυτά είναι είτε κρατικά ομόλογα είτε εγγυημένες από το Δημόσιο τραπεζικές εκδόσεις. Στην κατηγορία των τραπεζικών εκδόσεων, συμπεριλαμβάνονται τα τραπεζικά ομολογιακά δάνεια και οι τιτλοποιήσεις δανείων.

Ήδη τα ενέχυρα αυτά, που προσφέρουν οι ελληνικές τράπεζες στην ΕΚΤ, υφίστανται «κούρεμα» λόγω της χαμηλής πιστοληπτικής αξιολόγησης του Ελληνικού Δημοσίου. Υπολογίζεται, πως η ονομαστική αξία των ενεχύρων αυτών, φτάνει τα € 138 δις, δηλαδή μιλάμε για κούρεμα της τάξης του 30%.
Iskra
Σημ.axinosp:Πουλημένοι πολιτικοί, θα πληρώσετε ακριβά τις εκδουλεύσεις σας στο Τραπεζικό-Χρηματιστηριακό κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: