Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο υπουργός του Τιτανικού και η βίλα στη Σέριφο.

Σε ποιον ανήκει άραγε αυτή η βίλα κτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου στο τέλος ενός ιδιωτικού δρόμου, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το λιμάνι της Σέριφου ;

Κτισμένη όλη από πέτρα έχει πέντε υπνοδωμάτια με ατομικά μπάνια το καθένα, τέσσερα εκ των οποίων έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Στο ανώτερο επίπεδο διαθέτει ένα ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ( τώρα αν οι συσκευές είναι SIEMENS …θα σας γελάσω!), μεγάλο καθιστικό και τζάκι , ενώ διαθέτει και ένα δωμάτιο- γραφείο.

Η πετρόκτιστη βίλα διαθέτει τεράστια βεράντα με μαγευτική θέα στην θάλασσα και μια δεύτερη σκεπαστή βεράντα στο πίσω μέρος , ώστε οι ιδιόκτητες , αναλόγως των καιρικών συνθηκών, να προστατεύονται από τον ήλιο, την βροχή και τους ανέμους .

Δίπλα στο σπίτι βρίσκεται η τεράστια πισίνα, που και αυτή διαθέτει στεγασμένο καθιστικό και μπάρμπεκιου.
Στην περιοχή υπάρχει μόνον μια ακόμη ιδιοκτησία, κάτι που εξασφαλίζει απόλυτη ησυχία και προστατεύει από …αδιάκριτα μάτια.

Η αξία του σπιτιού ξεπερνά σύμφωνα με τους κτηματομεσίτες το 1 εκ. ευρώ.

Ιδιοκτήτης της ο …..Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου! Ο υπουργός του «Τιτανικού» και ελπίζω και όχι του …. «δυστυχώς επτωχεύσαμεν».
Politis-Gr
Σημ.axinosp:Μπουρλότο!!

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Τι λέτε ρε; Έχετε ιδέα πόσο αιματηρές οικονομίες έκανε κι αυτός και η μικρή Ολλανδέζα του για να καταφέρουν να χτίσουν ένα 'ξοχικό, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να πληρώνουν και τα "ακριβά ιδιωτικά" των παιδιών τους (διότι, ως γνωστόν, τα δημόσια είναι μόνο για τις μπασκλασσαρίες);;;
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟ'Ι' ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ΤΟΥΣ Η ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ;;; 'Οχι τίποτε άλλο, αλλά αυτούς τους χρυσοπληρώνουμε εδώ και 50 χρόνια...