Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Στις 2.30 ξημερώματα Πέμπτης οι Αγανακτισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα

Όση ώρα οι Αγανακτισμένοι – Αποφασισμένοι βρίσκονταν στο προαύλιο του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84 (διαβάστε σχετικά εδώ: Απόπειρα κατάληψης του ΑΘΗΝΑ 9,84 από τους Αγανακτισμένους), οι μπαχαλάκηδες και οι συνεργοί τους τα ΜΑΤ, είχαν αφήσει την πλατεία ολοκληρωτικά κατεστραμμένη και έρημη. Οι μπουλντόζες του δήμου Αθηναίων μάλιστα είχαν αρχίσει να καθαρίζουν το πεδίο της μάχης. Μόνο που λογάριαζαν, όλοι αυτοί, δίχως τους Αγανακτισμένους. Οι πολίτες ξεκίνησαν πορεία από το Γκάζι, όπου βρίσκεται το δημοτικό ραδιόφωνο της πρωτεύουσας, και ανεβαίνοντας την οδό Ερμού αιφνιδίασαν τους πάντες. Με ένα ταμπούρλο να προπορεύεται σε ρυθμό πορείας και το σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73″, οι Αγανακτισμένοι – Αποφασισμένοι ξαναμπήκαν στην πλατεία Συντάγματος στις 2.30 το πρωί της Πέμπτης.

Η απόφαση του λαού μας για αγώνα διαρκείας είναι δεδομένη. Κανένα παρακράτος, καμία Ολιγαρχία και κανένας μηχανισμός δεν μπορεί να αναχαιτίσει το μεγάλο ποτάμι της λαϊκής αγανάκτησης. Οι Αγανακτισμένοι – Αποφασισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη!

Tsantiri

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

¨Οσο αφήνεις τα λεφτά σου στην τράπεζα (οσα και αν είναι)αυτοί θα κάνουν τα ιδια και τα ίδια..