Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Έκτακτη σύσκεψη στο Καστρί για το αν θα πάμε σε εκλογές

Έκτακτη σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο σπίτι του Πρωθυπουργού στο Καστρί στην οποία συμμετέχουν όλοι οι στενοί του συνεργάτες: Γιάννης Ραγκούσης, Παύλος Γερουλάνος, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιώργος Πεταλωτής, Νίκος Αθανασάκης κ.α. προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις του κυβερνώντος κόμματος μετά τις δραματικές εξελίξεις.

Λίγη ώρα πριν η έκτακτη σημερινή συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια όπως ήταν ευνόητο φούντωσε τις φήμες ότι ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον ύπατο πολιτειακό άρχοντα να διαλύσει τη Βουλή ώστε να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Κυβερνητικές πηγές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο, ωστόσο επέμεναν ότι ο Πρωθυπουργός απλώς «θα ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις τρέχουσες εξελίξεις». Κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι ο Παπανδρέου θα παίξει το «τελευταίο του χαρτί» θέτοντας στο τραπέζι το θέμα του δημοψηφίσματος. Με άλλα λόγια θα ζητήσει σε δραματικούς τόνους – μέσω λαϊκής ετυμηγορίας αλλά όχι με κάλπες – την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση της χώρας. Το κλίμα στο μέγαρο Μαξίμου είναι εξαιρετικά βαρύ μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη, αλλά και την δημόσια δήλωση του βουλευτή Κοζάνης Αλέκου Αθανασιάδη (Mega) ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

iefimerida
Σημ.axinosp:Σκέφτονται αν είναι να την κοπανίσουν τώρα το βράδυ, ή αύριο το μεσημέρι, τα λαμόγια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: