Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Οι αλήτες είναι αήττητοι

Στα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μπακατσέλος - Βενιζέλος περιλαμβάνεται και έκτακτη εισφορά 5% στα πρόσωπα που κατέχουν δημόσια αξιώματα. Τα πρόσωπα αυτά, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές, είναι αυτά που με τις αποφάσεις, τις πράξεις και τις παραλείψεις τους οδήγησαν τη χώρα εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Αφήνοντας ουσιαστικά αφορολόγητο το μεγάλο κεφάλαιο. Επιτρέποντας στους "γνωστούς αγνώστους" να φοροδιαφεύγουν μονίμως. Πληρώνοντας πολλαπλάσια από το πραγματικό κόστος στους εθνικούς εργολάβους. Και χτίζοντας περιουσίες από μισθούς, αμοιβές, επιδόματα, ατέλειες. Αυτά είναι τα επίσημα. Γιατί υπάρχουν και τα ανεπίσημα που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες, αλλά όχι ο υπουργός οικονομικών και αντιπρόεδρος παρά τω Πάγκαλω.

Ο "πολύς" Μπακατσέλος - Βενιζέλος σε όλους αυτούς επέβαλε τη "δυσβάχτατη" εισφορά του 5%! Δεν σκέφτηκε ότι θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες καταγέλλοντας την εξοντωτική εισφορά; Απλά, δεν θα ήθελε να έχει την "τύχη" του Δρούτσα, που "χάθηκε" μετά την αναφορά του στα προνόμια των βουλευτών.

Άλλη μια φορά η Ελλάδα δείχνει το δρόμο. Όπου εκτός από την ηλιθιότητα, είναι αήττητη και η αλητεία...

swell-swell

Δεν υπάρχουν σχόλια: