Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Αποκλειστικό: Δυο ακόμη βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έτοιμοι για ανταρσία!


lintzeris_dimitrisΑγωνία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη και την επίσημη διαφοροποίηση του Α. Αθανασιάδη που ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INSIDER, στην Ιπποκράτους επικρατεί πανικός. Οι επιτελείς του κυβερνώντος κόμματος φοβούνται ότι δύο ακόμη κυβερνητικοί βουλευτές θα δηλώσουν δημόσια της αντίθεση τους στο Μεσοπρόθεσμο και θα το καταψηφίσουν στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους βουλευτές Δημήτρη Λιντζέρη (Β' Πειραιώς) [φωτογραφία] και Βασίλη Γερανίδη (Β' Θεσσαλονίκης). Οι δυο βουλευτές έχουν εκφράσει δημοσίως τις "ανησυχίες" τους για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Πολιτικοί παρατηρητές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να δηλώσουν ανοιχτά την αντίθεση τους και να καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του INSIDER, ο Γιώργος Λιάνης είχε αφήσει ήδη να διαρρεύσει ότι θα αποχωρούσε από την ενεργό πολιτική στις επόμενες εκλογές.

theinsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: