Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μέσος μισθός στη ΔΕΗ: 5.259 ευρώ!!!


Κοιτάζοντας το ενημερωτικό δελτίο Νο 5 της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προσπάθησα να πάρω μόνος μου απάντηση για το μέσο μισθό που δίνει η εταιρία στο προσωπικό της.
Αναλυτικά ο μέσος μισθός θα φανεί με ένα κλικ στη φωτογραφία και είναι 5.259 ευρώ. Από κει και πέρα τι να πει κανείς. Σίγουρα δεν παίρνουν όλοι 5 χιλιάρικα θα πει κάποιος. Σύμφωνοι. Αυτό είναι το...
νόημα του μέσου μισθού. Ότι κάποιοι παίρνουν 2 ή 3 χιλιάρικα και κάποιοι άλλοι 8 ή 18 το μήνα.
Σκεφτείτε ότι το τελευταίο μονοπώλιο στην Ελλάδα που καλείται ΔΕΗ έχει οριακά κέρδη. Αυτό είναι και το κατάντημα πολιτικών ασυδοσίας. Προσλαμβάνουμε όσους θέλουμε και τους πληρώνουμε όσο θέλουμε. Εταιρία που εξυπηρετεί 12 εκ. ιδιώτες και 600 χιλιάδες επιχειρήσεις θα έπρεπε να είναι από τις πιο πλούσιες εταιρίες του κόσμου. Και όχι μόνο πλούσια δεν είναι αλλά ήταν για χρόνια ζημιογόνος και προβληματική.
Συμπέρασμα; Αυτά βλέπουν οι του ΔΝΤ και τους έχουν φύγει τα μαλλιά. Και απορούν πως ο κόσμος δεν έχει ξεσηκωθεί με όλα αυτά και ετοιμάζουν εκστρατείες ενημέρωσης. Ποιος κόσμος ρωτάω εγώ; Αυτός του καναπέ, του δικομματισμού και του ρουσφετιού; Αυτός θέλει πολύ σπρώξιμο και πολύ ΔΝΤ για να ξεσηκωθεί. Και ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή.
Preess-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: