Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Είναι καιρός να επικεντρωθούμε στα του οίκου μας"

Το σχέδιο για τη σταδιακή αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σε τηλεοπτικό του... διάγγελμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: "Αυτή είναι μόνο η αρχή της προσπάθειας μας να δώσουμε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο.

Οι προκλήσεις που παραμένουν είναι τεράστιες", είπε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: "Είναι καιρός να επικεντρωθούμε στα του οίκου μας".

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, 10.000 αμερικανοί στρατιώτες θα αποχωρήσουν φέτος από το Αφγανιστάν και ακόμη 23.000 έως το τέλος του καλοκαιριού του 2012. Ακόμη και μετά από αυτές τις αποχωρήσεις, 70.000 αμερικανοί στρατιώτες θα παραμείνουν στο αφγανικό έδαφος έως το φθινόπωρο του 2012.

Ο Ομπάμα που καλείται να αντιμετωπίσει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις μελών του Κογκρέσου να λήξει αυτός ο πόλεμος που κοστίζει περισσότερα από 110 δισ. δολάρια το χρόνο, τόνισε στο τηλεοπτικό του διάγγελμα ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει τις προσπάθειες για πολιτική λύση με τους Ταλιμπάν.

Καθώς έχει συμπληρωθεί μία δεκαετία στρατιωτικών επιχειρήσεων, που άρχισαν μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και ενώ, όπως είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι πλέον σαφές ότι η Αλ Κάϊντα "βρίσκεται σε δεινή θέση", η αποκατάσταση των σχέσεων των ΗΠΑ με το Πακιστάν είναι στις άμεσες προτεραιότητές του. "Καμία άλλη χώρα δεν απειλείται περισσότερο από τους εξτρεμιστές όσο το Πακιστάν. Αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε τη συμμετοχή του Πακιστάν στην προσπάθεια να επικρατήσει σταθερότητα και ειρήνευση στην περιοχή που έχει πληγεί από τον πόλεμο".
Αναρτήθηκε από tromaktiko
Σημ.axinosp:Εμείς το είχαμε πει δύο μήνες τώρα με την ¨δολοφονία" του Μπιν-Λαντεν:
........"Μέχρι το καλοκαίρι οι δυνάμεις των ΗΠΑ θα έχουν τελειώσει την εκπαίδευση των Αφγανικών ενόπλων δυνάμεων και θα την κοπανήσουν με ελαφρά πηδηματάκια όπως έλεγε πριν μερικά χρόνια ο στρατηγός Bob Papas, που φυσικά ήταν ο πρώτος που έλεγε μαζί με την Μπεναζιρ Μπούτο πριν δολοφονηθεί(!!), ότι οι ο Μπιν Λάντεν είχε σκοτωθεί στις 13 Δκεμβρίου του 2001!!"............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: