Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΚΥΡΙΑΚΗ/26-6-2011/ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ….ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ…

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΚΥΡΙΑΚΗ/26-6-2011/ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ….ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

*ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ-ΜΑΛΑΤΕΙΑ

*ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΑΒΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 226-2011

*ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΗΠΩΣ Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

*ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

*Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ.

*ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛ ΜΑΝΑΡ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΑΝΤ ΧΑΡΙΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ.

*Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛ ΑΧΜΠΑΡ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙΣ!!

*ΑΝΗΣΥΧΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΤΖΕΦ ΠΑΛΜΕΡ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ «ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

*ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

*ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΓΓ/ΥΠΕΞ ΣΙΝΙΡΛΙΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΣΕ ΓΙΑΛΟΝ.

*ΠΡΙΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΛΜΕΡ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΜΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΗΗ/ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ, ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ /ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 9 ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ.

Δρούγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: