Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Δανάη Παναγιωτοπούλου (τραγουδοποιός): Όλοι στις πλατείες και δράση βήμα - βήμα



Στηρίζω όπως μπορώ αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στις πλατείες της χώρας και παροτρύνω όποιον ξέρω να κάνει το ίδιο. Πουθενά αλλού δε βλέπω φως, και δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να ανατραπεί η προδιαγεγραμμένη άλωση της χώρας από τη διεθνή και τη ντόπια μαφία.

Θεωρώ όσους διαγιγνώσκουν εθνικιστικά χαρακτηριστικά από αστόχαστους έως συκοφάντες. Είναι κοινός τόπος ότι συνβαίνουν πρωτοφανείς παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας, ότι ο πλούτος όλων εκποιείται, ότι έχει καταλυθεί το πολίτευμα. Αυτά αφορούν ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Τους οργανωμένους μαχαιροβγάλτες που κραδαίνουν την ελληνική σημαία θα τους ήθελα εκτός νόμου, όχι απλά εκτός πλατείας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοί που δίνουν τον τόνο.
Διαφωνώ και με την εξ αριστερών κριτική περί απολίτικης εκτόνωσης. Το πλήθος των ανθρώπων που συμμετέχει, συμφωνεί σε ένα τουλάχιστον δεδομένο, στο ότι το σύστημα εκπροσώπησης από άκρη σ' άκρη 'εχει καταλήξει να μην εκπροσωπεί παρά μόνο τα συμφέροντα και τα κεκτημένα κάποιων οργανωμένων ομάδων, είτε πρόκειται για την κομματική νομενκλατούρα και τους διαπλεκόμενους, είτε για την τάξη των υψηλόβαθμων συνδικαλιστών. Αν αυτό δεν είναι πολιτικό, μήπως είναι πολιτικό το να στηρίζεις με τη "συνειδητή" ψήφο σου τα προϊόντα της εργασίας των επικοινωνιολόγων; Ή μήπως είναι πολιτικό το να ζητάς από αυτό το πλήθος να είναι ο από μηχανής θεός που διατυπώνοντας δέκα αιτήματα θα αναπληρώσει τα κενά 35 χρόνων και θα πάρει τους πάντες μαζί του;

Ένα πράγμα που εκτελέστηκε στην πλατεία Συντάγματος και σε κάθε πλατεία είναι ο άμβωνας ο ίδιος. Κανείς πολιτικός, διανοούμενος, δημοσιογράφος, καλλιτέχνης, προσωπικότητα εν γένει δεν μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να κάνει ανάλυση ή κατήχηση από άμβωνος. Χειροκροτήματα τέλος - τώρα φάσκελα. Και δράση βήμα - βήμα. Όσοι πιστοί, στην πλατεία με το λιθαράκι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: