Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κρεμάλες έξω από τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ


Κρεμάλες και εξώδικα άφησαν έξω από τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ οι Αγανακτισμένοι, στέλνοντας μήνυμα με αρκετά σκληρό τρόπο. Συγκέντρωση και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η κίνηση ήταν συμβολική, αναμφίβολα όμως… προκαλεί αίσθηση! Το σίγουρο είναι ότι οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας πραγματοποίησαν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν προαναγγείλει, έστω και με δυο ώρες καθυστέρηση. Έτσι, επισκέφθηκαν τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ, θυροκολλώντας τα σχετικά εξώδικα, που έχουν υπογραφεί από πολλούς Πατρινούς, αλλά και αφήνοντας ως «μήνυμα» μια… κρεμάλα!

Η ιδιότυπη μορφή διαμαρτυρίας επεκτάθηκε και στα τέσσερα γραφεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Γεροκωστοπούλου, όπου επίσης εστάλη το «μήνυμα».

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν συνολικά 200 άτομα, ενώ δεν σημειώθηκε καμία ένταση, καθώς τόσο τα γραφεία των Βουλευτών όσο και το κεντρικό του ΠΑΣΟΚ ήταν κλειστά.
Tsantiri
Σημ.axinosp:Αυτό να γίνει σε όλη την Ελλάδα, με την εξής κουβέντα "Ψηφίζετε μνημόνιο, κερδίζετε Γουδή" και "Λαμόγια της Βουλής, όπου και να πάτε θα σας βρούμε"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

προκειται για αστειους ανθρωπους.
οι σοβαροι πολιτες,οταν βιαζεται ο καταστατικος χαρτης της χωρας,δεν προαναγγελουν κρεμαλες.
πρωτα κρεμανε τους βιαστες του καταστατικου χαρτη της χωρας,και μετα το ανακοινωνουνε(αρθρο 120).
με τετοιους αστειους τυπους σαν τους πατρινους,το μνημονιο2 και η εκχωρηση των υποδομων της χωρας που συντελεσθηκε με ορους δραχμης απο την εποχη του ελευθεριου βενιζελου μεχρι και το 2002,ειναι εξασφαλισμενη απο τις δανειες δυναμεις και τους εδω λακεδες τους........