Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"Ζητώ συγγνώμη για τη στάση των συναδέλφων"





"Ζητάω συγγνώμη από τους πολίτες. Είναι ντροπή", επεσήμανε μιλώντας στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρ.Φωτόπουλος, για τη στάση συναδέλφων του στα επεισόδια.

Ερωτηθείς αν είχαν πολιτικές εντολές να επιτεθούν στους πολίτες, είπε ότι δεν μπορεί να δεχθεί πως οι αστυνομικοί λειτουργούν αυτοβούλως.

"Αν είναι έτσι, τότε είμαστε άτακτο σώμα και κάποιος πρέπει να μας βάλει σε τάξη", συμπλήρωσε. "Αν αυτό λέγεται δημοκρατία και ομαλή λειτουργία και ενδεδειγμένος τρόπος λειτουργίας της αστυνομίας, βροντοφωνάζω όχι. Ντροπή, ντροπή, ντροπή" τόνισε ο κ. Φωτόπουλος, ζητώντας να γίνει ενδελεχής έρευνα και να μην μείνει τίποτε κρυφό.

Τέλος, άφησε αιχμές για την πολιτική ηγεσία, η οποία όπως ανέφερε, καλεί τη αστυνομία να αντιμετωπίσει προβλήματα πολιτικά που χρειάζονται άλλες παρεμβάσεις, παρά να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη.

news247

Σημ.axinosp:Καταλάβατε ρε ζώα, γιατί σας μισεί τελικά όλος ο κόσμος !!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε γαμησου ρε μπινε φωτοπουλε

KnowDame είπε...

Αλίευσα πρόταση πρώην αστυνομικού για άμυνα

οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά, υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο.

http://sraosha2.blogspot.com/2011/06/blog-post_30.html

KnowDame είπε...

Την ιδέα την είχε και άλλος. http://techiechan.com/?p=1168

Σκεφτείτε και κάποιον τρόπο ρίψης από μακρυά. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σφεντόνα με τον τρόπου που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι κυνηγοί. Για το τι εννοώ, δες εδώ http://anaskamma.files.wordpress.com/2009/10/01_adamidou.pdf

Και προώθησε την ιδέα.

υγ. Η στρατηγική των ΜΑΤ και λοιπών σωμάτων, άλλαξε το τελαυταίο διάστημα και το παρατήρησαν πολλοί. Καιρός ν' αλλάξει και η στρατηγική των διαδηλωτών.

Να ΄σαι καλά!

KnowDame είπε...

υγ. Και φυσικά όσοι συμμετείχαν ποτέ σε ομάδες paintball θα έχουν και τον σχετικό εξοπλισμό, αλλά αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως όπλο -κάτι που πρέπει να αποφευχθεί.
Αλλά τα σφαιρίδια που απ' ότι είδα http://www.greekpaintball.eu/index.php?cPath=32&osCsid=p7us9odj24fqfde55a38aa8s91
δεν είναι και πολύ ακριβά, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

KnowDame είπε...

Επειδή χρειάζεται και άλλου είδους άμυνα, πχ. ενάντια στις πέτρες που πετούσαν συστηματικά οι ματατζήδες τις τελευταίες μέρες, ένα βίντεο για την κατασκευή Book Bloc http://www.youtube.com/watch?v=0pAea8o__b8 τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ασπίδες