Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πανευρωπαϊκό ραντεβού «Αγανακτισμένων» την Κυριακή


Στο τρίτο πανευρωπαϊκό ραντεβού των Αγανακτισμένων πολιτών την Κυριακή στο Σύνταγμα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων, όπου και πάλι οι προσδοκίες για την προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλες.

Ωστόσο, και την Παρασκευή, για 17η διαδοχική ημέρα οι Αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την οικονομική κυβερνητική πολιτική.

Παράλληλα, οι Αγανακτισμένοι ανακοίνωσαν, την ημέρα που θα συζητηθεί το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα θα σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το Κοινοβούλιο.

Μεγάλο ραντεβού προετοιμάζουν και για την ερχόμενη Τετάρτη, ημέρα γενικής απεργίας, ώστε να ενωθούν με τους εργαζόμενους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κι έτσι να καταγράψουν νέο ρεκόρ συμμετοχών στη συγκέντρωση.

Σημειώνεται ότι όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία με εκτενή ρεπορτάζ κάνουν αναφορές στο ελληνικό κίνημα της πλατείας, το οποίο δίνει δύναμη και στους Αγανακτισμένους Ισπανούς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Ant1
Σημ.axinosp:Από τώρα κάποια ζωντόβολα της αριστεράς κοινοβουλευτικής ή μη που ξυπνούν και κοιμούνται με το Μάρξ στο προσκέφαλο τάχα μου, σαν τους χριστιανούς με την αγία γραφή ένα πράγμα, τρέμουν στην ιδέα μισού εκατομμυρίου Αθηναίων, έξω από τα κομματικά μαντριά.
Τρέμουν μαζί με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, μην κάνουν ντού οι αγανακτισμένοι της πλατείας, στο κουραδόκαστρο που λέγεται Βουλή, βρίζουν, λασπολογούν, προβοκάρουν, απειλούν, σνομπάρουν γιατί πολύ απλά καταλαβαίνουν ότι έπεσε και αυτών η μάσκα και δεν μπορούν να κρυφτούν πιά, δεν τους έχει ανάγκη ο κόσμος με τις μαλακισμένες θεωρίες τους.
Δεν πειράζει όταν το καταλάβουν θα είναι αργά, η ιστορία θα τους αναφέρει μαζί με τα απολιθώματα της Ιουρασίου εποχής των Δεινοσαύρων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: